Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Czy to pompa paliwa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Pytam, ponieważ przy bardzo niskiej temperaturze autko po podgrzaniu zapala od razu ale po kilku sekundach gaśnie i jedyna opcja odpalenia to holowanie, przydażyło mi się tak już drugi raz w ciągu jednego miesiąca.

Dziś sytuacja się powtórzyła i co zauważyłem, że zawsze gaśnie po takim samym czasie od uruchomienie....tak jakby się paliwo cofało ;(

Immobilizer jest ok.

Gdzie można podłączyć VAGa koło Wielunia?

Pomóżcie coś i doradźcie

Opublikowano

To co opisujesz to może być kilka przyczyn np. przekaźnik pompy paliwa,uszkodzony przewód paliwowy,pompa paliwa w a w najgorszym przypadku pompa wtryskowa :kwasny: Nikt ci pewnie tu nic nie wywróży dopóki nie :vaglogi:

Opublikowano

No i miałem nosa......pompa paliwa się wysrała a dokłądnie jakaś jej część :confused4:

Opublikowano

Napisz dokładnie jaka cześć w pompie wymieniłes. Miałe to samo tylko ze sterwnik sie spalil w konsekwencji przyciecia tłoczka.

Opublikowano

jeszcze nie wymieniłem ale byłem u fachowca od pomp i mówi że tego robi tuzin miesięcznie :confused4:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:14_________________________________________________a ile płaciłeś bo chciałbym porównać?

Opublikowano

za regeneracje samego sterownika zaplaciłem 5 stów. Ale to nie pomoglo mussze jeszcze zrobić mechanike która nie jest juz tak droga w sumie cała pompe z ustawieniem zrobie za ok 1700 zł. Sterownik + zaworki zwrotne + tłoczek przestwiacza kata wtrysku + tuleja cylindrek jak zwal tak zwal. Lepiej zrob wszysko bedziesz mail spokuj na kolejne 150 - 200 tys. Jaki masz przebieg w aucie (org?)

Opublikowano

org 160tyś