Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Motocykle sprowadzane z USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam pytanko szczególnie do Panów posiadających jednoślady lub też są w temacie. Czy orientuje sie ktoś, może jak wygląda sprowadzanie motocykli z USA? jakie są procedury jak to wogóle wygląda? czy wiecie wogóle gdzie takich maszyn szukać, z jakich źródeł i jak dokonywać transakcji by się nie wbić na minę. Jak uniknąć bubli i szrotów kupując ewentualnie na taką odległość!???Wiem że wielu pasjonatów w Polsce szarpie tak właśnie maszynki zza oceanu, ale ni cholery nie wiem jak oni to robią, chyba że mają tam rodziny, znajomych lub też ich stać by polecieć i looknąć na maszynę:) hehehehe. Z góry dzięki i pozdrawiam motocyklistów i Audi-klubowiczów

Opublikowano

Jest koleś na racing forum ( Szeli ). Pomaga w ściągnięciu czegokolwiek z US. Napisz mu maila czego potrzebujesz..on to szuka na aukcjach ect. wysyła fotki i pomaga załatwic wszystkie formalności za jakieś tam pieniążki :)

Jakiego moto szukasz?

http://www.racingforum.pl/Sprzet-z-USA-f74.html

Opublikowano

dzięki koleżko za info! a szukam coś w stylu GSXR750 albo R6 :evil:

Opublikowano

dzięki koleżko za info! a szukam coś w stylu GSXR750 albo R6 :evil:

Szkoda, że dopiero teraz się wychyliłeś..miałem okazję kupic w IT R6 po przebiegu o ile pamiętam coś 200 km..koleś kupił próbował okiełznac, pojechał na dłuższy dystans..wrócił i stwierdził, że jest za szybka i to nie dla niego :kox:

Stała rok w garażu.. faktura zakupu, książka serwisowa..wszystko nówka sztuka pachnąca nowością :kox: :kox:

Cena też była dobra..wręcz bardzo dobra .

Opublikowano

a możesz napisać jaka cena była tej maszynki?no trudno. Wiesz ja teraz też isie rozglądam bo to jest okres gdzie zaczynam powoli nową pracę no i planuję coś zagonić w nastepnym sezonie a raczej rzed żeby było taniej albo jeszcze na nastepny sezonik.