Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No szukam takich albo S4 tylko trochę tańszych. :naughty: Jeszcze kierę do tego muszę znaleźć pikowaną 3 ramienną i będzie git! :kox:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 197 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No widziałem ją... :gwizdanie:

też ją widziałem, ale doszełem do wniosku że najpierw trzebaby to zobaczyć gdzieś w aucie na żywo...[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:28_________________________________________________akjam przypominam Ci że w s4 gałka była gładka a nie pikowana

Opublikowano

ja widziałem, jest nawet nawet :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

akjam przypominam Ci że w s4 gałka była gładka a nie pikowana

Co myślisz o tym? :mysli:

http://allegro.pl/nowa-oryg-galka-audi-a4-s-line-s4-b6-b7-skora-i1403238485.html

ja widziałem, jest nawet nawet :gwizdanie:

Ale kasa kosmiczna!!! :disgust:
Opublikowano

no kasa za gałe kosmos... ciekawe jak to sie ma do ceny Aso.

Jeżeli ktos sie decyduje na gałe s-line od A4 (nie a3 za 135) za 425zl z allegro to moze warto pokusic sie ta z Rs'a...

Opublikowano
  • Autor

No tu już różnica znikoma więc może tą z RSa by się wyrwało ale czkekam na jakąś lepszą ofertę. :gwizdanie: Choć ta z S4 mi się też podoba... :kox:

Opublikowano

akjam przypominam Ci że w s4 gałka była gładka a nie pikowana

Co myślisz o tym? :mysli:

http://allegro.pl/nowa-oryg-galka-audi-a4-s-line-s4-b6-b7-skora-i1403238485.html

straszliwie drogo. Ja bym na Twoim miejscu poczekał jak bedzie coś fajnego na allegro lub u czakiego. Nie ma sięco napalać myśle.

Ja u siebie mam gałke s4 (gładką) ale ponieważ wiem że dość szybko zużywam takie rzeczy (dwie kierownice już wymieniałem, trzecia zaczyna sięwycieraći też musze myśleć o nowej) to druga zapasowa leży w szufladzie. Ale nie sprzedam jej bo wole sobie trzymać. Zdaje sobie sprawe że z takimi częsciami w bardzo dobrym stanie będzie coraz ciężej, dlatego staram się odkładać sobie conieco. W garazu mam m. in. gałke s-line, tunel 2 din w idelanym stanie.. Czekają :decayed: :decayed: :naughty:

Opublikowano

gała od s4 jest taka samajak s-line z tym ze jest gładka? dobrze kumam?

Opublikowano

tak

Opublikowano
  • Autor

No o gałce słyszałem bo czaki mi mówił, że wziąłeś na zapas. :evil::cool1: Na tą chwilę tyle kasy na taką gałkę to nie wydam... :wink4: :gwizdanie:

gała od s4 jest taka samajak s-line z tym ze jest gładka? dobrze kumam?

A od S-Line jest jaka? :mysli: Przecież też jest pikowana?
Opublikowano

z s4 jest gładka z s-line jest pikowana

Opublikowano
  • Autor

No tak. Ale znaleźć gałkę 6cio biegową z S-Line to jest masakra! :kwasny:

Opublikowano

s4 jeszcze gorzej...[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:08_________________________________________________pamiętam jak półtora roku temu było tego dość dużo

Opublikowano

a wie ktos jakie sa ceny gałek w ASO?

Opublikowano

http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

tutaj sprawdzasz ceny.

Opublikowano
  • Autor

s4 jeszcze gorzej...[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:08_________________________________________________pamiętam jak półtora roku temu było tego dość dużo

Ale zaraz, zaraz... S4 gładka, A4 S-Line pikowana a tu co jest w końcu? :mysli:http://allegro.pl/item1403238485.html
Opublikowano

to jest s-line. Handlarze tego nie rozrózniają.

Tak samo piszą z dolnymi listwami drzwiowymi s-line s4

Opublikowano
  • Autor

Czyli s-Line i RS4 są pikowane a S4 nie. :good: W takim razie z S4 nie ma na alledrogo...

Opublikowano

tak tyle że s-line i s4 poza skórą niczym się nie różnią a rs4 jest inna.

Opublikowano
  • Autor

No muszę jakiś komplecik sobie kiedyś pochytać. Ładna gałka + dobrana do tego kiera... :mysli:

I jeszcze jedna sprawa. Czy była taka opcja A4 S-Line żeby w środku poza czarną podsufitką, fotelami jakie mam ja (bez logo S-Line) i do tego kiera pikowana bez oznaczenia S-Line? To chyba był pakiet sport? Czy źle myślę? :mysli: PLUS zewnętyrzny S-Line (listwy, lotka, zderzaki)? :mysli: