Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończcie juz o tych gałach bo mi cos innego przychodzi na myśl o tej godz :decayed:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 196,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Skończcie juz o tych gałach bo mi cos innego przychodzi na myślo o tej godz :decayed:

:decayed:
Opublikowano

No muszę jakiś komplecik sobie kiedyś pochytać. Ładna gałka + dobrana do tego kiera... :mysli:

I jeszcze jedna sprawa. Czy była taka opcja A4 S-Line żeby w środku poza czarną podsufitką, fotelami jakie mam ja (bez logo S-Line) i do tego kiera pikowana bez oznaczenia S-Line? To chyba był pakiet sport? Czy źle myślę? :mysli: PLUS zewnętyrzny S-Line (listwy, lotka, zderzaki)? :mysli:

coś tam było :decayed:

Skończcie juz o tych gałach bo mi cos innego przychodzi na myśl o tej godz :decayed:

oj widać że jesteś wyposzczony :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

No muszę jakiś komplecik sobie kiedyś pochytać. Ładna gałka + dobrana do tego kiera... :mysli:

I jeszcze jedna sprawa. Czy była taka opcja A4 S-Line żeby w środku poza czarną podsufitką, fotelami jakie mam ja (bez logo S-Line) i do tego kiera pikowana bez oznaczenia S-Line? To chyba był pakiet sport? Czy źle myślę? :mysli: PLUS zewnętyrzny S-Line (listwy, lotka, zderzaki)? :mysli:

Siemian skup się. :wink4: No gdzieś mi tak też wpadło to w ucho, że tak było ale chcę potwierdzenia. :gwizdanie:

Może ktoś inny wie? :cool1: Jak wpadnę z takim pytaniem do wątku o pakietach S-Line/S4 to mnie zlinczują a czytania sporo. :wink4:

Opublikowano

Ja ?? :tongue4: co Ty ja teraz tylko w tą drugą dziure bo mam dość małych latających po domu łobuzów :decayed:

Sory za OT akjam spoko fura :wink4:

Opublikowano

no ale po ch... Ci to? Auto ma być ładne i tyle. :decayed:

Ale wydaje mi się że było coś takiego bo można było kupić siedzienia sportowe, sportową kiere, czarny sufit be kupowania auta w pakiecie s-line.

Jutro popatrze bo teraz zbieram się spać :) :)

Pzdr

Opublikowano
  • Autor

Ja ?? :tongue4: co Ty ja teraz tylko w tą drugą dziure bo mam dość małych latających po domu łobuzów :decayed:

Sory za OT akjam spoko fura :wink4:

P.S. 1 :kox: P.S.2 :wink4:

:decayed: :decayed:

no ale po ch... Ci to? Auto ma być ładne i tyle. :decayed:

Ale wydaje mi się że było coś takiego bo można było kupić siedzienia sportowe, sportową kiere, czarny sufit be kupowania auta w pakiecie s-line.

Jutro popatrze bo teraz zbieram się spać :) :)

Pzdr

:good::wink4:
Opublikowano

No, dobrze ci sie wydaje. Wychodziły fabrycznie tak skonfigurowane auta. Ja mam tak u siebie i identycznie ma jak u mnie Rdzewek_RdK. Teraz musisz napisać do audi, żeby ci przysłali nowe wlepy z aktualnymi kodami wyposażenia bo troche sie pozmieniało

Opublikowano

no to się wyjaśniło :)

Opublikowano
  • Autor

No, dobrze ci sie wydaje. Wychodziły fabrycznie tak skonfigurowane auta. Ja mam tak u siebie i identycznie ma jak u mnie Rdzewek_RdK. Teraz musisz napisać do audi, żeby ci przysłali nowe wlepy z aktualnymi kodami wyposażenia bo troche sie pozmieniało

Jakbym robił to u nich to pewnie bym coś wymyślił a tak to muszę sam sobie wydrukować wlepkę. :wink4: P.S. Dzięki za potwierdzenie. :hi:
Opublikowano

xenonik poskładany? :gwizdanie:

Wrzuć jakąś fotkę ;> świeci przepięknie :kox:

teraz tylko czekać, aż się trafi zderzak :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:kox: Założony ale musze zmienić MCE bo nie ogarnia bixów. :disgust: Fotka jutro będzie. :gwizdanie:

Dzięki Diman, Krolu & Pucek za pomoc i miłe towarzystwo. :wink4: Na zdrowie... :drunk:

Opublikowano

To może szukaj zaraz MCE z opcją DRL

Opublikowano

:kox: Założony ale musze zmienić MCE bo nie ogarnia bixów. :disgust: Fotka jutro będzie. :gwizdanie:

Dzięki Diman, Krolu & Pucek za pomoc i miłe towarzystwo. :wink4: Na zdrowie... :drunk:

Bucu, jak mogłeś szefa napisać na końcu :decayed:

z rana zapodam fotki, teraz jest o niebo lepiej!!!

jeszcze zdesio S line i można pokazać się na dzielni :polew:

Opublikowano
  • Autor

Fotka na szybko i lecę na piłkę. :wink4:

de33fcbdaee4ccbfmed.jpg

Terz szybko trzeba zderzaczek i spryski trzeba zorganizować... :gwizdanie:

Opublikowano

uu to Ty jeszcze taki golutki przód masz... :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :wink4: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

uu to Ty jeszcze taki golutki przód masz... :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :wink4: :decayed:

Nie masz jakiegoś zderzaka w piwnicy? :wink4:
Opublikowano

ja byłem dziś na giełdzie i 0 s-linów a specjalnie patrzałem dla ciebie..
Opublikowano

hehe nie mam.

Chociaż ostatio z miesiąc mi leżał kompletny zderzak z s4 w firmie ale to kolegi Mk4 :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja byłem dziś na giełdzie i 0 s-linów a specjalnie patrzałem dla ciebie..

No właśnie kapa żeby coś znaleźć w dobrej cenie... :disgust: