pwrlax Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam, Tak jak w temacie czasami silnik wydaje dziwne odgłosy jak by "cykanie" zaworu i dodatkowo występują odgłosy powietrza cofanego do filtra powietrza- takie dziwne "fukanie". Byłem już z tematem u kilku mechaników ale nic konkretnego. Ostatni powiedział, że na 95% zacina się pompowtryskiwacz- podobno jakaś igliczka. Czy możliwe jest zdiagnozowanie takiej usterki VAG-iem? I jeszcze jedno pytanie jeśli diagnostyka VAG jest możliwa czy możliwe jest że VAG nic nie pokaże a pompowtrysk jest felerny? Objawy nie występują cały czas ale mam wrażenie narastania problemu i coraz częstszych odgłosów. Na początku robiło mi się to gdy silnik nie był dogrzany- teraz nie ma to znaczenia. Z góry dzięki za info, Piotrek
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 podjedz sobie na ul. warszawska w Rzeszowie tam jest gosc (firma) to Ci zdiagnozuje
pwrlax Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 podjedz sobie na ul. warszawska w Rzeszowie tam jest gosc (firma) to Ci zdiagnozuje Dzięki za szybkie info. Czy możesz mi podesłać jakieś namiary do tej firmy?
Rekomendowane odpowiedzi