vini212 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 WITAM Jak w temacie nie działa mi stop i tempomat czy ma to coś wspólnego ze soba?? Dodam że auto jest w automacie. Na pedale hamulca są zamontowane dwa jakieś czujniki który jest od stopu??
krzyniek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 od stopu jest ten z oznaczeniem 945-50 co do tempomatu to masz pneumatyczny czy elektroniczny?
vini212 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Żebym ja to wiedział... jeden czujnik jest czarny a drugi biały. przy czarnym jest przyczepiony cięki wężyk gumowy. wiem żę jeden miał końcówke 811....345b czy coś takiego[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 11:40_________________________________________________świata stopu już działają, ale tempomat nie....Chciałem sprawdzić bezpiecznik nr 11 ale go tam nie ma. Auto mam od niedawna poprzedni właściciel twierdzi że tempomat raz mu działa raz nie. Stwierdził że jak było deszczowo to sie częściej włączał. Czego to może być wina[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 09:39_________________________________________________Wczoraj jadąc do białegostoku tempomat zadziałał ale ta chwila nie trwała zbyt długo. W drodze powrotnej odechciało mu sie funkcjonować. Wie ktoś co może być przyczyną??[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 11:24_________________________________________________Mógłby mi ktoś pomóc?
Rekomendowane odpowiedzi