Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwne zachowanie kół przy skręcie w lewo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio zauwazylem bardzo niepokojace zachowanie ukladu kierowniczego.

Wlasciwie tylko podczas parkowania, gdy tocze sie na jedynce i mam skrecone do oporu kola w lewo i lekko podjade to mam wrazenie jakby alufelga trafiala na jakis maly opor po czym przeskakuje do przodu, tak jakby np miala za dlugie sruby i o cos haczyly :shocked:

To chyba niemozliwe skoro wszedzie sa takie same sruby i wszystko gladka sie kreci.

Czy to uklad roznicowy i przeskakiwanie na satelitkach? Mialem regenerowana maglownice jakies pol roku temu, czy to moze miec jakis zwiazek? Niestety mam przykre doswiadczenia z tego typu awariami i wiem ze sporo kosztuje naprawa. Boje sie ze to cos grubszego i moze sie posypac lawinowo :embarrassed:

W jednym serwisie pokrotce opisalem o co chodzi a koles powiedzial ze to normalne jak sie ma skrecone do oporu kola ze co jakis czas przeskoczy :rolleyes: ale cos mi sie wierzyc nie chce

Moze ktos z Was mial cos podobnego. Help!

uzupełnij profil

Opublikowano

W jednym serwisie pokrotce opisalem o co chodzi a koles powiedzial ze to normalne jak sie ma skrecone do oporu kola ze co jakis czas przeskoczy :rolleyes: ale cos mi sie wierzyc nie chce

Masz rację że nie wierzysz, sprawdzałem właśnie taką jazdę i nic nie przeskakuje.

Podnieś przód auta i postaw na podstawkach, weź kogoś do pomocy i skręć kierę do oporu w jedną i drugą stronę i obracaj kołem.