Gość MorgothDBMA Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Mam pytanko z czystej ciekawości..... Czy da się zamienić skrzynię manulaną na tiptronika? Czy ktoś juz robił to kiedykolwiek? Jeżeli tak to jakie orientacyjne koszty? PS: Wiem że to nieopłacale i lepiej kupić inne auto z tipem ale pytam z ciekawości
marcin j Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 A czemu chcesz mieć tipa? Chyba nie przeczytałeś dokładnie wypowiedzi autora.MorgothDBMA nie chce mieć tipa, tylko pyta " z czystej ciekawości" jak wygląda zamiana i koszty. Ps. Wg mnie frekwencja odpowiedzi będzie kiepska, polacy częściej wybieraja manuale, jest ich więcej. Rzadko kto wymieniałby manuala na tipa, prędzej ktoś skusiłby się na wymiane tip---->manual.To moje zdanie.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Dokładnie, nie chcę wymieniać na tipa, jestem tylko ciekawy a) Czy to wogóle mozliwe?? czy ktoś to kiedyś robił?? c) jakie koszty??
marcin j Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Kolega w fordzie transit zmienił z manuala na automatyczną skrzynie , bo żona mu powiedziała , "że mieszać biegami nie będzie", z racji tego , że jeździ dużo po mieście , głównie Wiedeń.Autentycznie powtarzam odpowiedź jego żony.Wiem , że nie ma problemów z tą skrzyią, ale autko więcej pali.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Drogo go to wyniosło ? (jeśli mozna wiedzieć)
Rekomendowane odpowiedzi