kenijczyk30 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam mam problem z klimatyzacja Audi A4 rok 2003, otoż od pewnego czasu jak silnik sie nagrzeje prawa strona dmucha gorącym powietrzem lewa dziala ok. a od strony pasazera co bym nie ustawial leci tylko gorace powietrze. Znalazlem na forum A6 ze wystarczy przeczyscic dwa cylinderki i problem znika ale nie moge ich znalesc w mojej A4 czy musze zdemontowac schowek tam je znajde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 prawdopodobnie sie zacięła klapka i nie przestawia na zimne-podepnij Vaga,powinno pokazac blad,wtedy bedziesz wiedziec,czy silniczek sterujacy klapka jest popsuty,czy po prostu linka tylko spadla[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 13:00_________________________________________________nie wiem ,jak w b7,ale w b6,zeby sie do tego dostac,to schowek,lub polke pod kiera trzeba zdjac-pewnie bedziepodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 kolego popraw podpis auta bo masz b6 a nie b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenijczyk30 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 podpis ustalał moderator a nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 w profilu zmieniasz dane o aucie. Jesli masz a4 z 2003 roku to masz b6 a nie b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi