aju Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam, jesli ktoś pogrywa w mw2 po sieci (tylko ps3) to może byśmy postrzelali do siebie, zamiast walczyć z obcymi Jak by się zebrało paru chętnych to nawet by można było robic coś drużynowo
szkopek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja bym sie pisal,tylko ze cienki w to jeszcze jestem bo dopiero zakupilem gre..........
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam, jesli ktoś pogrywa w mw2 po sieci (tylko ps3) to może byśmy postrzelali do siebie, zamiast walczyć z obcymi Jak by się zebrało paru chętnych to nawet by można było robic coś drużynowo Kup na PC , my gramy już w 6-7 osób z klubu
szkopek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja mam lapka ale za slaby jest na ta gre.... poczekamy moze ktos jeszcze dojdzie z PS3
CZERWONAniunia Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja sie pisze moj nick masnejPESchamp moge cyknac w mw2 jak i w pes 2010
Rekomendowane odpowiedzi