Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Mój passat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to nie masz tempomatu? :blink: to chyba nie swoje foty wrzuciłeś...

Niemam tempomatu bo sprawdzałem we wlepie w bagażniku w kodach:)

ale manetke masz... może jest podłączona - sprawdzałeś?

Opublikowano
  • Autor

jak to nie masz tempomatu? :blink: to chyba nie swoje foty wrzuciłeś...

Niemam tempomatu bo sprawdzałem we wlepie w bagażniku w kodach:)

Niewiem czy to manetka z tempomatem bo niechce mi sie rozbierać i zaglądać jaki ma numer bo jest kilka wersji tych manetek ale jak jechałem do Wrocka i chciałem wypróbowac to zero reakcji więc napewno nimam tempomatu ale tak jak pisałem wcześniej nie jest mi to potrzebne bo za każdym razem jak hamujesz na fotoradarch ona się dezaktywuje :)

Opublikowano

wiem, bo miałem tempomat w niejednej audi i wiem jak działa. No ale nie widziałem innej manetki w migaczach - tylko od tempomatu, innej nie było. Od komputera jest w prawej manetce. Więc albo masz niepodłączone albo coś nie wiem co, ale manetka na pewno jest od tempomatu. :wink4:

Tutaj masz foto to sobie porównaj, bo rozbierać nic nie musisz, żeby to sprawdzić. A jeżeli się mylę i to jest coś innego to niech mnie ktoś poprawi.

tempomat1.JPG

Opublikowano

moze ktos sam dolozyl tempomat :gwizdanie: ja tak bede robil w tym tygodniu takze nast wlasciciel tez moze nie bedzie wiedzial :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Mnie akurat Tempomat jest niepotrzebny bo jezdze rzadko w dalsze trasy :cool1: dlatego nawet niemiałbym gdzie go wyróbować wole polepszyć swiatła w samochodzie :rolleyes:

Opublikowano

Mnie akurat Tempomat jest niepotrzebny bo jezdze rzadko w dalsze trasy :cool1: dlatego nawet niemiałbym gdzie go wyróbować wole polepszyć swiatła w samochodzie :rolleyes:

tempomat niekoniecznie jest potrzebny na dalszą tracę. Ja np mam do wsi obok 10km z czego 7 to droga prosta jak strzała więc tam się np przydaje ale z tym jest zabawa. Jedziesz sobie pod górkę wciskasz tempomacik i się nie martwisz, tylko patrzysz jak furka się na górę wdrapuję :good: