Zygi1 1 Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Wysłany: 28.Maj.2007 15:04:32 Temat postu: [audi A4 B6] swiecace 2 lampki co robic??? -------------------------------------------------------------------------------- Witam Wlasnie wrocilem z trasy gdzie zaswiecily mi sie 2 lampki i niewiem co robic i co oznaczaja... pomocy. 1. GLOW PLUGS [swiece] zaswiecila mi sie ta ikonka na wyswietlaczu i jadac mruga caly czas jak moge cos z tym zaradzic?? 2. ESP tez sie wlaczylo zaraz po tej pierwszej i jest wlaczone caly czas. Maja jakies powiazanie?? POmocy [br]Dopisany: 28 Maj 2007, 15:59 _________________________________________________jak ktos moze sprawdzic mi w ks serwisowej tam pewnie jest oznaczenie co to jest itd po polsku i jak z tym obie radzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamq 3 Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 1. GLOW PLUGS [swiece] zaswiecila mi sie ta ikonka na wyswietlaczu i jadac mruga caly czas jak moge cos z tym zaradzic?? Błąd w sterowniku silnika, podłącz VAGa 2. ESP tez sie wlaczylo zaraz po tej pierwszej i jest wlaczone caly czas. Może mieć to powiązania z silnikiem - również VAGnij ESP NA KONIEC UZUPEŁNIJ PROFIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubel 0 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 mialem taki sam objaw.okazalo sie ze to wina przepalonej zarowki stopu.wymienilem zarowke o jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts