Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] N75 czy zbyt duży pobór prądu może zakłócić jego pracę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zamontowałem sobie car-audio w aucie. Wszystko było dobrze dopóki nie testowałem max. sprzętu, wtedy widziałem, że na postoju światła mijania przygasały w rytm pracy subwoofera. Po pewnym czasie samochod stracił moc, jechał jakby bez turbo, stanąłem wyłączyłem i włączyłem auto i było juz ok-przy okazji zmniejszyłem bassy. Do tej pory jest wszystko OK. Czytałem, że można sprawdzić pracę N75 przez zmierzenie Ω i się zacząłem zastanawiać czy mógł nastąpić spadek napięcia co mogło spowodować problem z n75? Jeśli n75 pada to może się zdarzyć, że raz na jakiś czas się wyłącza czy jak juz jest uszkodzony to nonstop jest małe doładowanie? Testowałem VAGiem auto z miesiąc temu i nie miał żadnych błędów (oprócz problemu z żarówką w bagażniku).

Opublikowano

to raczej nie wina audio :cool1: raczej przeładowanie poszukaj na forum jest o tym dużo

Opublikowano

a czemu kondensatora nie dolozyles do tego swojego zestawu audio? blad wywali ci dopiero po zlapaniu trybu awaryjnego (utraty mocy), wiec gdybys podpial sie teraz to juz bys go zobaczyl, a poza tym analizujac tylko same bledy nie dowiesz sie wielu rzeczy o silniku..

Opublikowano
  • Autor

a czemu kondensatora nie dolozyles do tego swojego zestawu audio?

Wlasnie nie wiem czy juz szukac kondensatora czy N75 :wink4: Myślisz, ze brak kondensatora moze miec wpływ na n75? We wtorek pojade na spota i kolega pewnie znow podlaczy mi VAGa to wkleję co system pokazał
Opublikowano

kondensatora szukaj a z innymi inwestycjami poczekaj az ktos ogarniety zrobi ci logi

Opublikowano
  • Autor

Niestety mieliscie racje to nie audio :rolleyes: Wrzuce logi to wtedy poprosze o dodatkowe informacje.