Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Przerywa w czasie porannego odpalania...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...troche szukalem ale nie znalazlem nic na ten temat wiec zapytam tutaj...Chodzi o to ,ze przy porannym odpaleniu pali od "kopa" ale tylko dwa obroty i gasnie.Po nastepnej probie juz jest ok.Omijam ten problem w ten sposob,ze spodziewajac sie ze zgasnie przytrzymuje przekrecony kluczyk dluzej i slysze ze gasnie i odpala drugi raz.To wszystko trwa krotko,moze 2-3 sek i zawsze rano.Potem juz caly dzien jest ok.Nawet po 8 godzinach odpala normalnie. Co moze byc tego przyczyna? Zly kat wtrysku czy moze cofajace sie paliwo? Czy moze cos zupelnie innego?

Opublikowano

kolego a zmieniales ostatio swiece?

ja w moim mialem podobnie zmienilem i teraz jest :good:

Opublikowano
  • Autor

Zmienialem w kwietniu.Czyzby tak szybko padly? Nie chce mi sie wierzyc...Cos mi sie zdaje ze moze z dawka startowa moze byc nie tak...Chyba bez vaga sie nie obejdzie...Myslalem ze to jakis znany problem...

Opublikowano

ja mialem tak samo i przyczyna byly swiece.mialem wczesniej slabsze nie pamietam firmy kosztowaly mnie kolo 30 zl za sztuke i pochodzily 3 miesiace i padly 4, teraz kupilem bosha za 60 zl sztuka i jezdze juz pól roku i nie mam zadnego problemu z odpalaniem.pali na dotyk[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 14:19_________________________________________________nawet teraz gdy nawet dochodzi do -15

Opublikowano

trzeba będzie wyregulować wtrysk tak wyczytałem w auto świat poradnik tez mam nowe świece dop. półtora miesiąca i tez mi gaśnie a jak zapali to chwilkę nierówno pracuje

Opublikowano

zapnij Vaga - sprawdzisz kąt wtrysku, stan świec