Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zasilanie szyberdachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów .Mam proste pytanie skąd jest zasilany szyberdach w audi a4 avant 1997 anglik ,jest gniazdo pięcio pinowe w którym są cztery przewody czarne ,dwa grube dwa cienkie [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 10:04_________________________________________________Witam wszystkich klubowiczów. Mam pytanie ,skąd jest zasilany silnik szyber dachu audi a4 avant 1997 anglik mam gniazdo z czterema przewodami czarnymi dwa cienkie dwa grube.

Opublikowano

Najlepiej sprawdzić to miernikiem ale pewnie dwa grube to + takie moje przypuszczenie

Opublikowano

Dorzucam schemat co prawda z 99r ale powinno być to samo

yS0A0.jpg

Opublikowano
  • Autor

mój problem polega na tym że raz jest zasilanie a raz niema ,przekopałem podłogi kable i niewiem dalej skąd te kabelki,to znaczy gdzie w moim audi są te przekaziniki

Opublikowano

A wiesz gdzie są bezpieczniki? To dalej znajdują się przekaźniki.

Opublikowano
  • Autor

Sprawdziłem wszystkie jest pytanko czy moduł komfortu może jest gdzieś i zawilgotniał i raz pracuje a raz nie.A może coś z centralnym zamkiem.A pod pedałami nie widziałem ,to jest avant anglik dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Według schematu niema tam żadnego przekaźnika "+" zasilający idzie bezpośrednio do siłownika, który również jest połączony z modułem centralnego zamka, pewnie są to sygnały odpowiedzialne za domykanie i zablokowanie go gdy samochód jest zamknięty.

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli muwisz o schemacie od bin85 to regulator z silnikiem jest podłonczony przez trzy przewody. u mnie 12v jest na drugim i czwartym .Umnie jest gniazdo z pięcioma wtykami a zajętych jest cztery wygląda to tak +15 -31 KS +30 +KS . +15 jest pusty,to jest gniazdo zasilające [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:58_________________________________________________wczoraj troche namieszałem .Mój problem jest nadal .Na silniku WEBASTO jest schemat +15 -30 KS +30 +KS +15 , przychodzi do tego wtyczka z czterema kablami ,nie wiem skąd idą te kable .