Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Tylne głośniki i subwoofer przestały grać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo All :hi:

Próbowałem znaleźć taki sam problem na forum ale znalazłem tylko podobne, a jeśli był taki już to please o wyrozumiałość :wink4:

Teraz do rzeczy, gdy jechałem sobie furaczem nagle wyłączyło mi sie radio (Sony z bezprzyciskowym panelem), otwieram panel i patrze że przycisk "wyciągania" płytki się świeci więc całe radio nie padło tylko jak się okazało przedni panel. Wyciągnąłem go, popukałem postukałem i nic, po 2 godzinach sam się załączył i jak by nic normalnie grał. Tylko, że po tym zajściu przestały mi grać tylne głośniki i subwoofer. Podłączałem inne sprawne radio i dalej to samo, grały tylko przednie głośniki :wallbash:

Czy ma ktoś jakiś pomysł co się mogło stać?? Gdzie powinienem szukać przyczyny?? :mysli: Mam nadzieje ze przez tą akcje nie spaliły mi sie głośniki i woofer :kwasny:

Opublikowano

chyba najlepiej podpiac tylne glosniki pod nowy kabel i zobaczyc czy zwarcie, ktore widocznie gdzies poszlo moze przez zle podpieta kostke z tylu czy cos, nie walnelo po kablu :)

Opublikowano
  • Autor

chyba najlepiej podpiac tylne glosniki pod nowy kabel i zobaczyc czy zwarcie, ktore widocznie gdzies poszlo moze przez zle podpieta kostke z tylu czy cos, nie walnelo po kablu :)

Czyli bede musiał sciągnąć tapicerkę na drzwiach zeby dostac sie do głosników?? Z tego co sie dowiedziałem to nie ma mozliwosci sciagniecia samych kratek z głośników ?? :mysli:

Opublikowano

przemierzyć omomierzem po kostce z radia te głośniki z tyłu i obejdzie sie bez rozbierania drzwi

Opublikowano

Sprawdz czy idzie +12V do załączenia wzmacniacza który jest w subwooferze . Bez tego napięcia nie zagra wogóle tył .

Krzysiek

Opublikowano
  • Autor

Oki doki, dzięki chłopaki za podpowiedzi. W tym tyg zabiorę się za mierzenia :wink4: