Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Compensa,banda krętaczy ! Co robić?Załączam pismo ktore od nich dostałem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jak już pisałem w innym dziale ,poszła mi tylna szyba w niewyjasnionych i nieznanych okolicznosciach.Prawdopodobnie różnica temperatur.Posiadam AC w Compensie.Zgłosiłem szkode,dokadałem sie z szefem likwidatorów szkód ,że wystarczy ze udokumentuje to zdjęciami i zawioze do ich siedziby w Katowicach i dołącze do formularzy ,które wypełnia się podczas zgłaszania szkody.Wszystko wypełniłem,przedstawiłem faktury za wymiane szyby.Mineło 2 tygodnie i dzwonie do likwidatora szkód pana Józefa Antyborzca (negatywne opinie o nim krążą po różnych portalach związanych z ubezpieczeniami http://209.85.129.132/search?q=cache:LRrWIU95G84J:www.ubezpieczenie.com.pl/forum/dodaj_komentarz/0,8,0,4239,4.html+j%C3%B3zef+antyborzec+katowice&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl ),mówi że wszystko ok ,zostało przyznana kwota z faktur czyli 950 pln,i robi wypłatew tym samym tygodniu.

Dostaje dzisiaj pocztą decyzje.Miałem pęknietą szybe przednią ,od uderzenia kamyka,wszystko wypłacili,Zwrócili 800 PLN.

Link do decyzji

http://i381.photobucket.com/albums/oo254/dzbanek1987/Beztytuu.jpg?t=1264705584

Opublikowano

nie pozostaje Ci nic innego jak wziac do reki OWU (szkoda ze taraz a nie przy podpisywaniu polisy ) i sprawdzic czy faktycznia Twoja polisa ma udzial wlasny i czy faktycznie amrtyzajca 40% jest zgodna z zapisem.

jezeli jest tak jak napisali to trudno miec pretensje, tylko trzeba uwazniej wykupywac ubezpieczenia. jezeli cos pokrecili to szybkie dowolanie pisz.

swoja droga , warto wogle dla takich kwot uzywac AC ? to druga szkoda jak rozumiem, to bedzie z 20% znizki , jak kupisz nastepne auto za ponad 50, 60tysia to na samych znizkach bedziesz do tylu w porownaniu do kosztu tych szyb...