Marko A4 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 WITAM.. Mam takie pytanko.. w mojej Audusi wybije wnet 120,000 km i co za tym idzie przeglad w serwisie,,, wiec chce sie dowiedziec co wchodzi w skład takiego przegladu..
danisz_ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 na 120.000 to bedzie duży przegląd. Możesz liczyć na pewno płyny, filtry a i warto zrobic hamulce jak nie były wymieniane, tudzież zależy od tego jak auto jest eksploatowane i co jest zużyte. i tak przy okazji to mógłbyś uzupełnić profil
Marko A4 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 wielkie dzieki.. tak tez myslałem.. to troche mnie tu skrobna po kieszeni
danisz_ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 bez dwóch zdań, możesz liczyć wiele ojro. Przegląd w ASO zawsze pociąga za sobą koszta, ale cóż...
miki_v6 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 A przy okazji mozecie mi powiedziec co wchodzi w sklad przegladu na 60tys bo koszt juz znam czyli 1,2tys zl?
Rekomendowane odpowiedzi