petrus Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tankowałem dzisiaj auto do pełna, pistolet normalnie odstrzelił, po sekundzie gwałtownie wywaliło paliwo ze zbiornika, nie wiem, chyba z litr tego było,przy okazji chlapiąc mi na spodnie , nie spotkałem sie nigdy z takim zjawiskiem, nie wiem, zle sie czuł że sobie żygnął
Gość Murzyn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 to bedzie raczej wina pistoletu. Ja bym robil mala zadyme na stacji na ktorej tankowales
petrus Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2007 to bedzie raczej wina pistoletu. Ja bym robil mala zadyme na stacji na ktorej tankowales chyba masz racje, słyszałem o takich przypadkach ale jeszcze nigdy nie zdarzyło sie mi to osobiście, a co do zadymy to nie ma co robić awantury, nie zawsze to wina osób które sprzedają paliwo, dzięki za info, bo już myślałem że mam coś nie tak z autem
Gość Murzyn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 nie pod tym wzgledem, zebys mial ich wyzywac czy cos. Nigdy w zyciu - w koncu jezdzisz OOOO a nie BMW. Domagalbym sie jakiejs formy rekompensaty - np bak paliwa za free.
petrus Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 w koncu jezdzisz OOOO a nie BMW. dobre
Rekomendowane odpowiedzi