alvaro Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 czy z szanownego grona znalazł ktoś zestaw na allegro który pasowałby w ori otwory w tylnym zderzaku??? Zakładam do siebie zderzak tylny od S4 i ma on otwory na parktronik a znalezienie ori kompletu graniczy z cudem a nie będęich przecież zaspawywał...
kaj82 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja tam bym założył same zaślepki( na pewno łatwiej dostępne niż całość) no nie wiem chyba że byś gdzieś znalazł bardzo tanio, dla mnie Parktronic to zbędny gadżet, piszczy kiedy nie trzeba, nie piszczy kiedy trzeba
malik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Tu masz aukcje gdzie koles sprzedaje czujniki do Audi po 32PLN/szt. http://www.allegro.pl/item203144087_audi_oryginalne_czujniki_cofania.html To na prawde bardzo tanio! Normalnie na allegro czujniki chodza po 100PLN/szt. Cena w ASO 278PLN/szt
alvaro Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 malik dzięki !! ja potrzebuję 4 szt ?? i wszystkie takie same czy te co są w narożnikach są inne ??
malik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 malik dzięki !! ja potrzebuję 4 szt ?? i wszystkie takie same czy te co są w narożnikach są inne ?? Wszystkie sa takie same i potrzebujesz dokladnie 4 sztuki. Spiesz sie bo kolesiowi zostalo tylko 5 szt. czarnych widze. Oczywiscie teraz musisz upolowac reszte instalacji, czyli kabelki i elektronike z bzyczkiem. Montuje sie to w boczku nad lewym tylnym nadkolem. Tam gdzie tuner TV. Ja kupilem od tego samego kolesia tez 4 sztuki ostatnio. Bo mi jeden debil lakiernik wydlubal parktronik myslac ze to zaslepki srub trzymajacych tylny zderzak. Niezlych "fachowcow" mamy w tym kraju.
alvaro Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Opublikowano 2 Lipca 2007 już kupione... chętnie bym też gdzieś kupił resztę (instalację i modół...)[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2007, 20:42 _________________________________________________malik a gdzie oryginalnie zamontowany jest moduł parktronika oraz głośniczek w Avancie B6 ?? jeśli możesz wrzuć proszę foto
Rekomendowane odpowiedzi