Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] wypłata z AC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie jak długo czeka się na zwrot kasy za skradziony samochód?lub za uszkodzony np. po zdemolowaniu,kolizji(z mojej winy) czy wypadku?

Autko zakupiłem nie dawno i lepiej wiedzieć,a AC i OC wykupiłem w firmie WARTA (to jest dobra firma?)lub jaką polecacie?

Opublikowano

powiem tak, na likwidacje szkody w compensa czekałem krótko, , rzeczoznawca tez sie odzywał i termin ustalił ze mna na jak wczesniejszy , wypłata za ta szkode nastapiła w ciagu tygodnia

takze z compensa jestm zadowolony, a nawet ostatnio podobało mi sie jak zadziałało assistance compensa ,

wiec polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z Wartą miał do czynienia mój znajomy. Ogólnie firma solidna i nie czekał długo do 2 tyg napewno nie dłuzej. Mam nadzieje ze nie bedziesz musiał sie o tym przekonać.

Opublikowano

Tydzień temu w czwartek zgłaszałem szkodę z polisy AC w WARCIE. Zgłasza się przez infolinię (numer napewno masz przy polisie), rozmowa na infolinii trwa jakieś 20-25 minut, o czym informują na początku. Likwidator ma tydzień na skontaktowanie się. Kontakt nastąpił już w poniedziałek, a oględziny we wtorek. O ewentualny kosztorys miałem pytać (również na infolinii), dwa dni po oględzinach. Nie zdążyłem, bo już w środę dzwoniła do mnie babka i podała wartość szkody (z której byłem, bardzo zadowolony), a w piątek miałem już pieniądze na koncie (konto w KB, w przypadku WARTY to o tyle szybko, że oni też mają w KB).

Nadmienię, że WARTA jest chyba jedyną firmą, w której mając ubezpieczone dwa, czy więcej swoich pojazdów (czy też pojazdów których jesteśmy współwłaścicielami) , w przypadku kolizji z naszej winy, zniżki lecą tylko na aucie na którym zgłaszamy szkodę, a nie na obydwóch!!!Współwłaścicielem mojego jest mój ojciec (bo miał 60% zniżek), a swoje auto też ma ubezpieczone w WARCIE. Po kolizji mojego 10% zniżki straciłem, ale tacie zostaje 60%.