malcolm25 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ile srednio kosztuje podpiecie pod komputer w celu wykrycia bledow i ile placimy za wyeliminowanie bledu. Slyszalem rozne glosy o tym jak niechcacy mozna przeplacic. Ile np placimy w ASO a ile u mechanika? Ewentualnie ile kosztuje zrobienie ze swojego laptopa urzadzonka dzieki ktoremu samemu mozna to robic? Gdzie w okolicach Wroclawia moge to zrobic naprawde profesjonalnie? A moze ktos z szanownych forumowiczów jest specem i zrobilby mi to za kszyneczke dobrego pifka
Gość Murzyn Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 cena w ASO ok 200pln, u mechaniaora 50 podpiecie + licza od wykasowania bledu. Na dynamicznych raczej zwykli mechanicy sie nie znaja. Najlepiej jak poproscisz kogos z klubu, zeby Ci sprawdzil autko - najtaniej - najlepiej
malcolm25 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2007 No chyba poprosze kogos z klubu bo chlopaki na czym jak na czym ale na to sie znaja. Kto wiec mi pomoze? Przy okazji wymienimy kilka cennych uwag apropos naszych cacek
kamil21 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja płacilem u kolezki 50 zł za podpiecie i skasowanie bledow 30zl za skasowanie inspekcji
Rekomendowane odpowiedzi