malcolm25 0 Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Ile srednio kosztuje podpiecie pod komputer w celu wykrycia bledow i ile placimy za wyeliminowanie bledu. Slyszalem rozne glosy o tym jak niechcacy mozna przeplacic. Ile np placimy w ASO a ile u mechanika? Ewentualnie ile kosztuje zrobienie ze swojego laptopa urzadzonka dzieki ktoremu samemu mozna to robic? Gdzie w okolicach Wroclawia moge to zrobic naprawde profesjonalnie? A moze ktos z szanownych forumowiczów jest specem i zrobilby mi to za kszyneczke dobrego pifka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 cena w ASO ok 200pln, u mechaniaora 50 podpiecie + licza od wykasowania bledu. Na dynamicznych raczej zwykli mechanicy sie nie znaja. Najlepiej jak poproscisz kogos z klubu, zeby Ci sprawdzil autko - najtaniej - najlepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcolm25 0 Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 No chyba poprosze kogos z klubu bo chlopaki na czym jak na czym ale na to sie znaja. Kto wiec mi pomoze? Przy okazji wymienimy kilka cennych uwag apropos naszych cacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil21 0 Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Ja płacilem u kolezki 50 zł za podpiecie i skasowanie bledow 30zl za skasowanie inspekcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts