Opublikowano 5 Marca 201016 l Witam Co myślicie o takim układzie wydechowym? KLIKNIJ NA LINK aktualnie mam pełen przelot i zastanawiam się czy nie wrzucić czegoś takiego bo męczy mnie już nieco spawanie
Opublikowano 5 Marca 201016 l Autor Ø: 54 mm spawanie to sama przyjemność ! że mało czy że dużo? podałem przykład rozmiarówka jest do bodajże 80mm a czy spawanie to taka przyjemność to nie wiem bo ostatnio chory od tego jestem...
Opublikowano 5 Marca 201016 l Autor mało bo do spawania używa się przyłbicy ... a jaka jest średnica w 1.9tdi? bo nie będzie większa jak taka ta rura co od Ciebie brałem miała bodajże 51mm a była o jedną ściankę mniejsza od rury z wydechu
Opublikowano 5 Marca 201016 l Nie, nie jest większa. Tak, tamta rura miała 50 wew. ale to rura do dolotu, a nie wydechu.
Opublikowano 5 Marca 201016 l Autor Nie, nie jest większa. Tak, tamta rura miała 50 wew. ale to rura do dolotu, a nie wydechu. to co mówisz że mała? wiem że to do dolotu ale został mi kawałek i wożę go w bagażniku cały czas i sprawdzałem kiedyś ALE NIE O TYM TEMAT!
Opublikowano 6 Marca 201016 l Autor Bliżej 60mm bym celował. aktualnie mam przelot na takiej samej średnicy 54mm właśnie i jestem zadowolony... chciałbym tylko coś bardziej profi założyć a to wygląda