Guest nuti Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Witam Czy można przłożyć konsole z II liftu http://allegro.pl/item205592719__panel_na_climatronik_do_audi_a4_.html zamiast konsoli po I lifcie, czy panel klimatronika będzie działać tak ja powinien ? i czy instalacja będzie pasowac. Może ktoś z was juz tak zrobił ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest davido31 Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 będzie pasować :)gdybyś kupił panel z klimą dwustrefową no to byś miał "uno picolo problemo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nuti Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 NO problem w tym że ja mam jednostrefową Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiii 0 Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Ja się podłączam pod pytanie, bo podobne czy w miejsce schowka w głównej konsoli z I liftingu można dać uchwyt na napoje z II liftingu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groszek27 0 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Dałeś ten uchwyt na napoje w to miejsce na karty? Też chętnie bym sobie tak zamontował ale nie mam pewności że spasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts