Tedi35 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam Mam zamiar wystawić na allegro jak w temacie towar X wiecej niz 100 szt. Jak sie zakłada sklep to są jakieś abonamenty potem prowizje od ilosci towarów i od jakichś kwot. Jak to jest najlepiej wystawić ten towar na np 12 dni i potem wznowić na kolejne 12 itd czy inaczej jakoś to rozwiązać i jak będzie taniej. Sprzedawałem juz rzeczy ale to były pojedyncze sztuki i licytacje a teraz chce za konkretna kwotę. Proszę o rady i wytłumaczenie "na chłopski rozum" co i jak. Bo w ich regulaminach nie wszystko rozumiem i mogę zrobić cos co nie było potrzebne i opłacalne. Dziekuje
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Dla sklepów w allegro jest chyba 7 % prowizji od sprzedaży...
Tedi35 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Dla sklepów w allegro jest chyba 7 % prowizji od sprzedaży... No właśnie a czy da sie to ominąć i w jaki sposób i czym sie rożni taki sklep a wystawianie takie na np 12 dni. Czy muszę mieć taki sklep zeby sprzedawać w ilościach powyżej 100 szt. Albo wystawić raz 50 szt a potem 50szt o ile to czyni w czymś różnice. Dziekuje
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Nie musisz oferować towarów jako sklep. Korzystając ze zwykłego konta czy nawet konta 'firma' możesz spokojnie wystawiać te 100szt. do 14 dni, a masz o połowę niższą prowizję.
Tedi35 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Nie musisz oferować towarów jako sklep. Korzystając ze zwykłego konta czy nawet konta 'firma' możesz spokojnie wystawiać te 100szt. do 14 dni, a masz o połowę niższą prowizję. Aha to spoko zawsze to mniej oplat. Dzieki za info
Rekomendowane odpowiedzi