Hotest 0 Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Znacie jakas dobra i sprawdzona firme ktora sprowadza samochody z USA i zajmuje sie wszytskimi papierami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil21 0 Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Najlepiej jesli masz znajomego w USA i znalazl by ci jakas furke wszytskie formalnosci z przewozem, clem ip mozesz zaltwic przez agencje celne. U mnie w Bialymstoku moge polecic tobie Auto Styl znajomy ost sprowadzal za ich posrednictwem jest zadowolony. Zalatwiaja wszelkie formalmosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotest 0 Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Jak sie zdecyduje to skorzystam i odezwe sie ... chce znac wycene kosztow... Samochod sam moge pojechac i kupic ale chodzi mi o papiery i wszytsko inne... nie mam czasu na zalatwianie wszystkiego. Chodzi mi o Corvette C6 z 2006 roku w pelnym wyposazeniu... cena w stanach $40k a w UK £36k wiec w sumie dwa razy wiecej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts