Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Pomóżcie w zlokalizowaniu stuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile powinny wytrzymac na polskich drogach te łączniki?? bo wymienilem cale zawieszenie oprocz lacznikow ktore zmienilem rok temu i nawet wyminilem amory zostalo tylko przekladnia koncowki i drazki ale to nie ma luzu a wpadam w dziure i mam taki gluchy stuk. nie wiecie co to moze byc? przekładnia? nawet gumy wymienione na drazku stabilizatora na orginal. juz mnie to zalamuje co moze stukac wahacze nowe LMI[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 19:15_________________________________________________Poradzcie chłopaki prosze. Dosatje juz szmergla - wszystko wymienione nawet mocowania i spadam z jakiegos wyboju lub jade po kocich łbach to mam stuk jak cholera Ratujcie. Nowe wahacze nowe amortyzatory nowe łączniki !! nawet nowe łozyska amorków i nowe gumy stabilizatora i dalej lekki stuk blacha. koncówki i nie wyczuwalny na nich luz? prosze ratuje bo ja oszaleje

Opublikowano

Hmm... ciezka sprawa pomóc tak na odległość i nie słysząc tego dzwieku ale ja sprawdziłbym łączniki stabilizatora na dzień dobry, najlepiej wykręć je całkiem i sie kawałeczek przejedz jak dalej będzie pukać to jedno juz masz wykluczone.

łączniki robią największy hałas jak są dojechane, tak mi sie wydaje.

Opublikowano
  • Autor

jak napisalem łączniki są nowe :) a myslalem ze nowe sa dojechane odrazu ale z zewnatrz wygladaja jak nówki ale juz wyjolem i nic nie pomogło :(( poprostu masakra nie wiem co jest

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Ja mam ten sam problem ale tylko z prawej strony tak mi stuka,w koncu po sciagnieci nadkola okazało sie ze chyba brakuje jakiejs gumy ale nie jestem w stanie sprecyzowac poniewaz nie mam fotki zawieszenia od strony kola prawego ani schematu bo wiem ze napewno to stuka. Gdym miał fote to bym Ci powiedzial. A nie mam takiej mozliwosci bo nie ma mnie w kraju.

A zawieszenie mam w pelni sprawne.

pozdro

Opublikowano

u mnie jest gluchy stuk jak jade po mniejszych dziurach i takiej "tarce", mam wymienione wszystko ;) i stawiam na amortyzator, ktory ma luz.