Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Lusterka nie działa sterownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem posiadam autko od środy nie działają mianowicie lusterka. Mam pytanie jest może jakiś bezpiecznik od lusterek bo w opisie z bezpiecznikami nie mogłem nic takiego znaleźć.

Opublikowano

tutaj masz opis bezpieczników http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_opis_bezpiecznikow-t7319.0.html;msg91832#msg91832 :wink4:[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 23:04_________________________________________________i tutaj większy http://www.a4-klub.pl/smf/schemat_bezpiecznikow_do_a4_aeb_18_t_b5_prosba-t35108.0.html;msg406921#msg406921

a powiedz mi, czy ten cały "dżojstik" :naughty: od sterowania to chodzi ci tak, jakby miał działac? bo mi kiedyś się połamał i tak luźno chodził, po zdemontowaniu okazało się, że pękł jakiś plastik i był do wywalenia.

i opisz lepiej problem w tytule, bo zaraz jakiś mod przyjdzie i cię poprawi :wink4: np: nie działa sterowanie lusterek. :good:

Opublikowano

jest tylko bezpiecznik od podgrzewania lusterek a od samych lusterek nie ma czyli pewnie wina ..... Nie działa ani prawe ani lewe.[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 23:08_________________________________________________Co do joystika to wydaje mi się że chodzi dobrze chodz nie jestem pewien na 100%

Opublikowano

no to sprawdz jak chodzi, powinien chodzic ten przełącznik tak "przyciskowato" tak, że tak powiem robic powinien Pstyk Pstyk :decayed:

Opublikowano

:> jutro zobaczę.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

opanowałes ten sterownik??