Mc_Picia Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam! Mam do wyzłomowania pojazd Renault Master 2.8DTI z 1999r. Orientuje się ktoś może, jakie są to koszta ?
Maciej87 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 witam w zeszłym roku złomowałem samochód, i warunki złomowania zależą od firmy. Niektóre firmy jeszcze ci zapłacą za to ze dostarczysz im pojazd, inne zabierają od ciebie pojazd za darmo ale musi być cały (musi sie zgadzać masa pojazdu) a w innym wypadku trzeba dopłacić za każdy brakujący kilogram ceny tez są różne u nas najwięcej chcieli około 15zł za 1kg. A ja znalazłem firmę co przyjęła samą karoserie na kołach za darmo i jeszcze po nią sami przyjechali.
Mc_Picia Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 No mój pojazd kompletny nie będzie, bo kupiłem poprostu karoserie z papierami i robię mechaniczną przekładkę, bo karoseria w aucie który chce złomować jest po dachowaniu. Kurcze, to muszę popytać na szrotach jakie są ceny.
MoorPH Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Zagadaj do Moskala - on niedawno złomował swoją OOOO więc jest na bieżąco.
Rekomendowane odpowiedzi