Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AWT] Problem z podłączeniem sterownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam...ostatnio kupilem sterownik do centralki marki RTX ranger.i szczerze mowiac mam problem z jej podlaczeniem.czy znalazl by sie ktos chetny kto moglby mnie pokierowac i pomodz w podlaczeniu.znalazlem juz do ktorej kostki mam sie podlaczyc i jakie kable sa od zamykania i otwierania auta.prawde mowiac to nie umiem rozszyfrowac schematu sterownika.dolaczam kilka fotek.z gory dzieki za pomoc jakakolwiek

a_uJA.jpg

a_Hci.jpg

pEymA.jpg

Opublikowano

napisz które przewody jesteś w stanie sam podłączyć a z którymi masz problem, sterowanie centralnym jest - jeśli dobrze pamiętam czy tak ?

Opublikowano
  • Autor

mryganie kierunkami juz znalazlem.domykanie szyb z pilota tez.wiem tez ze szaroczerwony albo szarobialy otwiera a niebieski zamyka(tyle wyczytalem na forum) i nie wiem jakie kable ze sterownika mam podlaczyc do tej kostki

Opublikowano

zakładałem coś podobnego jakieś dwa lata temu wię należało by zacząć od początku ; weż kontrolke zapnij żabke do masy i ponakłówaj te przewody centralny powinien zamykać i otwierać oraz będziesz wiedział że jest sterowany masą, tylko wcześniej zatrzaśnij sobie zamek w drzwiach. (jeżeli będzie otwierał i zamykał to ok ,ja akurat wpinałem się w innym miejscu nie widoczne na tym zdięciu no ale mniejsza) no i wybierasz opcje ze sterowaniem minusowym czyli biały do przewodu co zamyka , biało czarny do przewodu co otwiera , żółty i żółtoczarny łączysz ze sobą i podłanczasz do masy , pomarańczowy i pomarańczwo czarny są nie potrzebne. jak coś więcej to pisz może coś wymyślimy

Opublikowano
  • Autor

super..dzieki za pomoc.zabiore sie do tego w sobote..jesli cos nie wypali to sie odezwe :)