[B5 AFN] Problem z wlaczeniem wiatraka/nietypowy
0

    3 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witajcie, jako ze od zakupu samochodu nie dzialal mi wiatrak elektryczny, dzisiaj postanowilem go wyciagnac. WIatrak oczywiscie od syfu ze szczotek przestal chodzic. Wystarczylo dobrze wyczyszczenie, i teraz pojawia sie problem. Wiatrak na krotko chodzi, jednak po wlaczeniu klimy nie zalacza sie. Na kostce obok zbiornicza nie ma w ogole napiecia (po wlaczeniu klimy). Gdzie szukac usterki? Dodam ze beczpieczniki (jeden 40A drugi 50A) pod nogami kierowcy sa OK. Gdzie dalej szukac.

    Prosze o ew. linki jesli temat juz byl, ja zdazylem dokopac sie jedynie do problemow z samym wiatrakiem. Bezpieczniki na boku tez ok (sprawdzalem wszystkie od 20A). Prosze o pomoc :decayed:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    po drodze do wentylatora klimy masz rezystory , sa na podluznicy lewej od spodu . moze tam masz uszkodzenie .

    Wyciagalem dzisiaj wentylator od niego idzie kabel bezposrednio do kostki obok zbiorniczka, mam rozumiec ze rezystor jest na drugiej czesci w sensie kostki-tej co idzie do wiazki?

    dodaje zdjecia, ktory przekaznik jest od went, ew bezpiecznik?

    560b4c670c0cb0a4m.jpg

    a456e568008439abm.jpg

    b6c89eb9a21d953em.jpg

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się
    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    • Nowi użytkownicy