Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto był w Baska Voda na Chorwacji lub obrzeża

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś był w Baśce jak w temacie lub miejscowości ościenne (oprócz Omis,Makarska)

Potrzebuje dane odnośnie plaży, knajpek itd a najlepiej jakieś fotki jak to wygląda.

Wertowałem forum www.cro.pl ale tam taki młyn i info tak duzo które sie wykluczają wzajemnie.

Najbardziej mnie interesują czy plaza żwirowa czy duże kamienie bo mam 3 letnie dziecko no i co by można wieczorem gdzieś piwko wypić a nie było tam tylko jednej knajpki :tongue4:

Fotki mile widziane-jak macie cos jak w/w temacie to podam maila.

Dziękuje

Opublikowano

Hej kolego! W tamtym roku byłem z rodzinka i znajomymi właśnie w okolicy Omis'ia - jakieś 5 km od tego miasteczka - ale za cholerę teraz nie mogę sobie przypomnieć co to była za miejscowość. Samo miasteczko OMIS jest ładne ale dość tłoczno tam jest i drożej niż w okolicznych mniejszych miasteczkach - bardziej kameralnych. :cool1: Do OMISia wybieraliśmy się na wycieczki, jakiś rejs na wyspę BOL, itp... Plaże w całej okolicy wąskie, oczywiście kamieniste... Karimatka może się przydać, buty do morza nie tylko dla dzieciaka. Knajpki są, jak to bywa w takich miejscowościach co chwilkę. :good: Nie ma małolatów, ktorzy szukają zaczepek, raczej spokojnie i bezpiecznie itp. :good: Gdzieś był temacik poświęcony wakacjom w CH... Jak znajdę to wrzucę linka. Tam była opisana (m.in. przeze mnie) trasa, ceny winietek, co imijać... :hi:

[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:19_________________________________________________O! I znalazłem! http://www.a4-klub.pl/smf/chorwacja_wszystko_o_wakacjach-t84524.75.html :good:

Opublikowano
  • Autor

Ja własnie w opisanym Omisiu byłem wiec wiem jak tam jest. Wszystko mi pasowało (plaża, knajpki) oprocz ruchu samochodowego bo przebiega tam trasa przelotowa.

Teraz chce uderzyć na cos podobnego i dlatego pytam o konkretne miejscowości co by nie jechać w to samo miejsce.

Byłem na wycieczce na wyspie Brać i tez ok ale mega kamienie na plaży-to nie dla malego dziecka.

Opublikowano

Hej kolego! W tamtym roku byłem z rodzinka i znajomymi właśnie w okolicy Omis'ia - jakieś 5 km od tego miasteczka - ale za cholerę teraz nie mogę sobie przypomnieć co to była za miejscowość.

Nemira? :mysli: :>

Opublikowano

Panowie a tak orientacyjnie jaki koszt takiego tygodniowego relaksu

t.j.2 osoby dorosłe+dziecko.

przejazd+zakwaterowanie+winieta

oczywiście ile kto wyda na miejscu na różne przyjemności to jego indywidualna sprawa :hi:.

Opublikowano

oczywiście ile kto wyda na miejscu na różne przyjemności to jego indywidualna sprawa :hi:.

mysle ze 2 trzeba liczyc

Opublikowano
  • Autor

mysle ze 2 trzeba liczyc

Ja na 10 dni pobytu 2 dorosle +2 latka z przejazdem winietami,paliwo,troche ponad 3 tys

12,5 eur kwatera za os ( dzieciaka nie liczyli) do tego obiady nie w knajpkach tylko wlasne a wieczorami balowanie po barach i ichniejsze jedzenie,wesole miasteczka dla malej codziennie po troszeczku i takie tam inne przyjemnosci jak wycieczka statkiem na wyspe.

Wszystko uzaleznone o szalenstwa.No i od portwela :gwizdanie:

A na tydzien to mi sie wydaje nie oplaca sie jechac taki kawał 1250km mi wyszlo.Minimum 10 dni lub pelne 2 tyg.

Opublikowano

A na tydzien to mi sie wydaje nie oplaca sie jechac taki kawał 1250km mi wyszlo.Minimum 10 dni lub pelne 2 tyg.

Masz rację

chciałem tylko 1 tydz. dać za przykład.

przez 10 dni nad Bałtykiem wyszło mi prawie 2 tys.

jedyny plus,że dużo bliżej.

Opublikowano
  • Autor

Masz rację

Może i bliżej ale na Chorwacje sie jedzie jak po sznurku. Ja jechalem 1250 km 15 h ( z postojami) a na nasze morze czasami sie jedzie 10h a jest jak dla mnie 600km.

Opublikowano

Masz rację

Może i bliżej ale na Chorwacje sie jedzie jak po sznurku. Ja jechalem 1250 km 15 h ( z postojami) a na nasze morze czasami sie jedzie 10h a jest jak dla mnie 600km.

Racja-dzięki

dobra spadam i nie robię Ci śmietnika bo wątek ma inne zapytanie :hi: