Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Światła mijania , żarówki padają srednio co miesiąć....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, doszlo do tego, ze woze zapasowki, a wymiana zajmuje mi pewnei mniej niz wprawionemu serwisantowi

czy to normalne ze w moim aucie zarowki od św mijania padaja srednio co miesiac? jesli nie to jaka jest przyczyna?

Opublikowano

sprawdź ładowanie, być może regulator napięcia padł i podaje za duże napięcie albo kupujesz żarówki w supermarkecie :kox:

Opublikowano
  • Autor

ok, napiecie sprawdze, jakie zarowki polecacie?

ps: ten Twoj 75km to wogole jedzie? moim wyprzedzanie to walka o zycie, 75 bym sie bal...

Opublikowano

ok, napiecie sprawdze, jakie zarowki polecacie?

ps: ten Twoj 75km to wogole jedzie? moim wyprzedzanie to walka o zycie, 75 bym sie bal...

Niestety zauwazylem ze w soczewkach w b5 po lifice lubia padac zarowki, od kąd zalozylem hidy temat w dwoch a4 b5 ucichl...

Pauka...chyba Cie "ponieslo", 90km da sie spokojnie jezdzic, albo nie jezdziles wolniejszymi samochodami albo... a z reszta-chyba ze Twoje 90km nie jedzie tak jak ma jechac... Dodam tylko ze i 60km dieslem wolnossakiem przejezdzilem cala PL z polnocy na poludnie, a i 75km transporter z 1 tona na pace dawał rade... kwestia umiejetnego poslugiwania sie pedalem przyspieszacza i momentem obrotowym. AHu w sedanie tez robilem trase SLUPSK-KRAKOW i biedy nie bylo, tylko trzeba to nazwac malo agresywna przejazdzka

Opublikowano

Ja używam żarówek OSRAM zresztą każdy powie co innego. Mam lampki soczewkowe a żarówki są już rok czasu ... :decayed:

Mam 1z 90 kucy tylko za każdym razem jak wejdę w ustawienia konta to zmienia mi się na 75 :kox: :kox: I jak na 90KM to nawet nawet to idzie :good:

Opublikowano

sprawdż napięcie ładowania, a co do żarówek do świateł mijania to ja używam najtańszych tungsram i po roku są ok