kezsotrab Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam. Panowie mam poważny problem. Auto jest totalnie zamulone!!! Wcześniej 150km/h na czwóreczce to była pesteczka teraz do 120 na 5 biegu ledwo dociąga. Wymieniłem filtry, byłem dzisiaj drugi raz na kompie i znowu był błąd w dolocie zasysania turbiny. Czy to może wina zaworu turbiny? Czy może coś innego? 1.9TDi 110KM Z góry dziękuje za pomoc. Pozdr.
gadi Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Jeśli dodatkowo zaczą ci mocniej kopcić, to na bank masz nieszczelny dolot. Sprawdz wszystkie gumowe przewody od interkulera do turbiny.
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 moze to byc N75,nieszczelnosc w dolocie,zapieczone kierowniczki w turbinie,przepływka... postaraj sie zrobić logi dynamiczne 003,008,010,011 a zapewne uzyskasz odp
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 jeszcze 007 sie przyda - zeby nie kombinowac
spanky Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam. Panowie mam poważny problem. Auto jest totalnie zamulone!!! Wcześniej 150km/h na czwóreczce to była pesteczka teraz do 120 na 5 biegu ledwo dociąga. Wymieniłem filtry, byłem dzisiaj drugi raz na kompie i znowu był błąd w dolocie zasysania turbiny. Czy to może wina zaworu turbiny? Czy może coś innego? 1.9TDi 110KM Z góry dziękuje za pomoc. Pozdr. podpiecie kompa na postoju sprawdza sie tylko gdy masz inspekcje olejowa do skasowania ... w przypadku braku moczu diagnoza podczas jazdy logi jest niezbednym minimum aby wiedziec co zlego sie dzieje w furmance ...... bład 00575 (ten o którym mowisz) moze byc spowodowany wieloma rzeczami ... zostały one juz tutaj opisane jak i w setce innych postow ...
Rekomendowane odpowiedzi