skorpion Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 witam, czy ktoś a Was wymieniał odme razem z tą drugą plastikową częścią ( chyba jakiś odstojnik czy coś takiego) jak się do tego zabrać bo z tego co widziałem to z góry tragedia. pytanie drugie to czy istnieją zamienniki tych elementów bo pytałem w jednym sklepie to mówieli że tylko orginały, koszt w ASO ok 150 zł za kawałek gumowej rurki i plastiku )
golab24 Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam, ja to ostatni wymienialem, chodzi ci zapewne o taki plastik w ksztalcie L od ktorego idzie waz do wlotu przepustnicy. Ja wymienilem ten plastik dostajac sie od strony alternatora. Praktycznie 2 sroby i alternator wyjety. Oczywiscie pasek latwo z niego zdjac odchylajac nieco napinacz kluczem 17. Ja waz nasadzilem najpierw na plastik, zamontowalem plastik a potem zabralem sie za polaczenie drugiej koncowki weza z przepustnica. Nasmaruj sobie jakims olejkiem koncowke weza to latwiej ja nasadzisz. Co do czesci to rzeczywiscie nigdzie tego nie ma , chyba ze na szrocie. Ja kupilem w ASO, troche bol ale coz. Marcin
skorpion Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 dzięki za rade, myśle ze z niej skorzystam bo nie mam za duzego wyboru )
Rekomendowane odpowiedzi