krzysaudi Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Witam. Chciałbym jechać w poniedziałek na słynną giełde samochodową do Magdeburga ( muszę być z samego rana we wtorek namiejscu ) tylko że brak jest mi dokładnego adresu żebym mógł wpisać sobie w navi . Może zna ktoś z obecnych adresik - mialbym dużo łatwiej tam dotrzeć Pozdrawiam. Krzysiek
mcm Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 przed magdeburgiem masz zjazd MAGDEBURG Rothensee. po ilości turków na trasie szybko trafisz do celu
krzysaudi Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 To też doszukałem się Chodzi mi o coś bardziej dokładnego .
krzyniek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 może to pomoże jadąc A2 z berlina 7km przed Magdeburgiem --> wyjazd z autostrady "MD-Rothensee" po 950m przy stacji Aral na skrzyżowaniu w lewo (a tu już powinno być widać szyld/reklame “Privaten Automarkt Rothensee” )
krzyniek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 I o to mi chodziło nie ma za co jak coś potrzeba to pisz
Rekomendowane odpowiedzi