Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Felgi 17 do B6 na ori zawiasie-kilka pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. jako, że od niedawna posiadam A4 AVANT B6 r.2004 na felgach oryginalnych 16 i ori zawiasie i troche nie wygląda to za dobrze, dlatego za jakiś czas chciałbym wsadzić 17 też jakies ori. Nie za bardzo jednak chciałbym obniżać przynajmniej na poczatku zobacze jak auto stoi i jak bedzie straszna kicha to wtedy ewentualnie bede zmuszony obnizyc bo z tego co czytałem to piszecie ze bez obnizania na wiekszych felach wygląda jak allroud a tego bym nie chciał.

Mam na oku felgi

http://www.allegro.pl/item1004291228_felgi_audi_a4_a6_17_oryginalne.html jednak nie wiem jeszcze jaki mają ET ale szukać w przedziale 35-45?

Czy ktoś ma może u siebie takie fele zeby zobaczyć jak się prezentują na autku?

Czy jeżdzi ktoś na ori zawiasie i felgach 17, by tez zobaczyć jak się prezentuje?

Szukając felg aby pasowały to powinienem się kierować takimi danymi?

Rozstaw: 5x112

Rozmiar: 7,5x17 (7x17 nie podejdzie?)

Odsadzenie (ET): 35-45

i ewentualnie pierścienie centrujące?

Opublikowano

Hey tak sie sklada ze mam takie audi na 17" 225 45 et45i ory zawias,niestety nie wyglada to zbyt dobrze raczej jak Cross.Dlatego szukam zawiechy.Rozgladam sie w kierunku jakiegos gwintu moze AT-technix albo springi obnizajace naprawde wybor jest trudny.Jesli chodzi o ET to szukaj cos z 35 bo ja na 45 musialem kupic dystanse bo wyglodalo lipnie..http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43329deb660f7f5a.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64447e74a54a5404.html [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 16:44_________________________________________________Zapomnialem dodac ze foty robilem jeszcze bez dystansow!!!

Opublikowano

U mnie jest tak:

zawias - 1BA czyli taki jak ty masz :wink4:

ET - 45

opony - 235/45/17

01183378674225a4med.jpg

Opublikowano
  • Autor

Czyli mówicie bez obnizania raczej sie nie obejdzie.. hmm no trudno.. tylko jakie to zawieszenie, czytałem zeby kupić uzywane od s-line poszukac na allegro i powinno cos byc w przedziale 500-1000, ogólnie raczej sie na tym nie znam bo od niedawna mam a4 i wiem tyle co dotychczas wyczytałem na forum. Co byscie proponowali zrobic, jakiego zawieszenia szukac chciałbym obnizyc chyba -20 zeby nie za duzo ale juz jakos wyglądało-czy tyle wystarczy?

Opublikowano

Wybor jest duzy jesli chodzi o obnizanie.Ja wiele czytalem szukalem i zastanawiam sie nad czyms takim.http://cgi.ebay.de/TA-Coilover-kit-Audi-A4-B6-8E-Limousine-Avant-30-75mm-/360228215820?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53df465c0c Sa o nich dobre i zle opinie ale ja ogolnie smigam po Niemczech i nie musze miec czegos specjalnego niechce zbyt duzo stracic na komforcie.A u ciebie -20 to mysle ze bedzie troche malo!