lodtkap Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam, Wiecie może coś na temat firmy ecusoft z bielska? Mam zamiar oddać w ich ręce moje i chciałbym przed tym usłyszeć Wasze opinie o tej firmie. pozdROWienia
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 A nie lepiej COMPsport? lepiej i pewniej
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 poczytaj w temacie dobrych chiptunerow! TDI = umawiaj sie z Rogalem!
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 lodtkap jak zrobisz program ( polecam COMPsport) to wrxzuć wykresik lub daj mi cynka na pw co Ci wyszło, Ja też mam AVF silniczek wiec mnie ciekawi....
rob555 Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 Ecu soft sobie odpusc. Widzialem ich jeden projekt a o kilku slyszalem (fakt ze robota dla dealera byla). Zenada. W bielsku COMPSPORT
lodtkap Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Opublikowano 10 Lipca 2007 Tak, ostatnio też usłyszałem parę negatywnych komentarzy na temat ecu soft... Dlatego jestem na 100% przekonany do COMPsport. Dzieki wielkie za pomoc :th: pozROWienia
Rekomendowane odpowiedzi