Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Peiying i Voice Kraft - co o tym sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie przeglądam car audio na allegro i wpadły mi w oko dwie podrzędne firmy. Mianowicie Peiying oraz Voice Kraft. Słyszałem kiedyś o tej pierwszej firmie, że robi całkiem dobry sprzęcik ale jest to początkująca firma. Widziałem też kiedyś zabudowy demo car od peiying'a. Nawiązuje wizualnie do radioodtwarzaczy Pionka i Alpine. Co do VK to ponoć wzmacniacze samochodowe robią przyzwoite. Są to firmy produkujące tani sprzęcik, który mógłby cieszyć oko wyglądem, ale co dalej, czy to jakoś gra w ogóle? Może ktoś miał styczność z tym sprzętem? Z góry mówię, że nic narazie nie kupuję.

Opublikowano

nie kupuj tego samo to że nawiązuje wyglądem daje do myślenia

Opublikowano
  • Autor

nie kupuję nic narazie. właśnei zazwyczaj większość takich radioodtwarzaczy jest podobne do oryginałów. ale do myślenia dała mi głównie firma peiying. bo słyszałem miłe rzeczy o niej ale chciałbym, żeby ktoś się wypowiedział kto ma/miał do czynienia z tym :decayed:

a jak kupię to jvc, pionka albo apine :kox: bo tylko to mnie interesuje. ale jest poniedziałek, pada dfeszcz, nie ma co robić, to robię rozeznanie :good:

Opublikowano

ja mam już trzecią alpine i to radio moge Ci polecić, a te dwa pozostałem racej odradzić do czynienia miałem kiedyś kiedyś z VK instalacje do wzmacniacza tej firmy. na elektrodzie warto poczytać o takich rzeczach najlepsze źródło chyba

Opublikowano
  • Autor

nie no alpine to wiem co to jest :kox:

takie porównanie

peiying py-3118 (200zł) podobne do alpine ida-x001, które nie dosyć, że jest trudno dostępne (ale gra i wygląda rewelacyjnie) to kosztuje 1000-1200zł

1014102809

2156763217_edfc477247_o.jpg

i teraz pytanie jak coś może być dobre, skoro kosztuje 1/5 tego co oryginał? :decayed: no ale może jednak? :przebiegly:

Opublikowano

nie ma opcji żeby to zagrało, poza tym to radio które pokazałeś ma jeden ból nie ma CD :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

te alpine też nie ma cd, ale po co ci wejście na płyty skoro masz złącze usb? w alpinie jest jeszcze dodatkowo elegancko ukryty z tyłu i dodana przedłużka że w a4 możesz sobie podciągnąć do schowka nad radiem i tam zamykać pendriva :good:

Opublikowano

no ale jeśli używasz formatu CD ( nie MP3) to może być denerwujące poza tym zmieniając radio na nie ori raczej robi sie to z myślą o jakości dźwieku ja nie mam żadnych czytników kart ani USB i szerze ani troche mi to nie przeszkadza bo wole sobie nagrać 10 płytek w CD niż walnąć to w jedną karte pamieci

Opublikowano
  • Autor

dlatego usb jest najlepsze, bo nie ma opcji żeby się coś zacinał, jak masz dobrego pendriva to mozyke przenosi do radia szybko, płynnie i elegancko. i o jaki format cd ci chodzi? bo nie rozumiem. przecież cd to już w ogóle na dziurach co chwilę przerywa..

Opublikowano
przecież cd to już w ogóle na dziurach co chwilę przerywa..

nie miałes nigdy dobrego radia :tongue4:

dobre radia nie przerywają nawet na dużych dziurach i twardym zawieszeniu...

Peiying oraz Voice Kraft

w sam raz do tuningowanego tico czy calibry :sick3:

Opublikowano

w sam raz do tuningowanego tico czy calibry :sick3:

coś w tym jest :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

miałem nowe cd od jvc - po większych dziurach nie dało się słuchać..

Opublikowano

jak szukasz taniego radia to moge ci polecic to http://www.allegro.pl/item1016793247_lg_lac_4810r_usb_gwara_24mies_najtaniej.html cena smieszna jakosc hmmm..alpine to nie jest ale rok bez problemu smiga czy to z usb czy CD a gra lepiej niz jakies hipermarketowe radia

Opublikowano
  • Autor

nic narazie nie szukam. a jak miałbym kupić to radio co pokazałeś, to wolałbym jvc albo pionka. :wink4: