Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wolanowska Radom Radek Sirak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis problem z autkiem nikt nie wie co mu dolega kieruj sie do tego kolegi. Naprawde zna sie na rzeczy koles zawsze idzie sie dogadac w kazdej kwesti itp do tego trzeba przyznac ze ma ceny przystepna POLECAM

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm opinię faktycznie zakład ma dobrą, masa samochodów i głosy, że nie odda samochodu dopóki nie zrobi, nie śpi po nocach ale robi aż dojdzie...niby tak. Ceny nie do końca takie przystępne ale fakt za jakość się płaci. Tyle w teorii...mi jakiś debil właśnie u Radka Siraka nie zamknął szyby/drzwi w samochodzie ktory u nich zostawiłem na diagnozę (skaczące obroty). Tak się składa, że był to okres bardzo deszczowy - 3 dni bezustannego deszczu.Efekte? 30 cm wody z przodu pod mogami kierowcy i za jego fotelem.Jaka była odpowiedź na moją kurwicę? "Samochód musi gdzieś przeciekać..była zamknięty na 100%".Takiego ch... jest szczelny jak uda zakonnicy i NIGDY ani przed ani po tym incydencie w najgorsze oberwanie chmury ani kropla nie przedostała się do środka.jak kretyn chodziłem po wysuszeniu auta w czasie deszczu siedzieć i patrzeć czy aby faktycznie którędyś się nie sączy woda...nic. Jakby tego było mało wydałem 150zł - ponoć winny miał być silniczek krokowy. ZERO poprawy. Także przyznaje, że warszat opinię ma dobrą i sam w pewnym sensie mogę się do niej przychylić bo bratu amerykańskie auto którego nikt nie chciał bądź nie umiał naprawić on za niemałe pieniądze ale rozgryzł i zrobił jednak ostrożność i tak radzę zachować

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam problem z PD wiec udałem sie do niego podpioł kompa zobaczył logi i uznał ze siedzi 2 masa bo nie mozliwe zyby pompki wszystkie były popsute. Spytałem sie go czy mógł mi to zrobic uznal ze tak nawet powiedział ze ma kolo 2 masowe w zapasie. Uznałem jednak ze pojade do znajomego mechanika. Po wymianie 2 masy wraz ze sprzęgłem wcześniejsze bylo juz na wykonczeniu ale mechanik mój powiedział ze jeszcze z 20 000km by sie zrobilo ale jak juz rozebrana to tymienilem. Problem z pompkami nie ustal cały czas sie na 4 PD leje jest wysza dawka. Wiec z tym Szirakiem to ostroznie nie mowie ze sie nie zna ale trzeba uważac proawie jak na każdego mechanika.