Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Czujniki wariują

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .. mam Audi a4 APD 100km . Na postoju na liczniku pokazuje mi 90 stopni , jak wchodze w silnik Vagiem kanal 003 102.5 stopnia ... wchodze w licznik Vagiem kanal 003 106 stopni .. chłodnica z góry ciepla z dołu letniawa . Jak wylacze auto temperatura idzie do 100 stopni na liczniku tak jak niby czujniki pokazują na zalaczonym temp na liczniku 90 ... co to moze być aa ... i nie zalacza sie wentylator elektryczny powiedzcie mi z ktorego czujnika idzie impuls do wentylatora zeby sie zalaczył .. Dzieki z góry

jakieś sugestie :) ?

Opublikowano

wentylator masz przecież wisko on sie załącza w momecie pracy silnika i kreci sie ciągle a wraz ze wzrostem temperatury to kreci s ie szybciej jesli obroty silnika są większe chyba ze masz jeszcze wentylator elektryczny jeśli posiadasz klimę a jesli ci wiskoza sie nie kreci to znaczy że padła

Opublikowano
  • Autor

mam wentylator elektryczny ale klimy nie mam ... i pytam wlasnie o elektryczny ... gdzie sa wtyczki ... i prosze o odpowiedz :)

Opublikowano

Włącznik wentylatora elektrycznego jest wkręcony w chłodnicę pomiędzy "górnym" a "dolnym" wężem. Wtyczka wentylatora jest pod plastikową osłoną zbiorniczka płynu wspomagania :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzieki ktos jeszcze mi odpowie ?[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 10:54_________________________________________________ktoś mi jeszcze odpowie czemu taka rozbieżność temperatur ?