mmswiat Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie co może być przyczyną cichego działania tylnich czujników parkowania? Od niedawna zaczęły one przy wstecznym cicho brzęczeć (zawsze było glośniej). Czy do wymiany jest piszczek (jeśli tak to jak go namierzyć)? Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam
Kaczmarkus Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam, możliwe że tylko się oderwał i przesunął dlatego jest cichszy, wydaję mi się że trzeba rozebrać boczek bagażnika żeby go znaleźć, pozdrawiam
augustA4 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 w avancie jest po prawej stronie tam gdzie sub.
mmswiat Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 w weekend będę szukał i dam znać co mi z tym wyszło. Jak ktoś będzie miał jeszcze jakieś pomysły to czekam na propozycje Dzięki
I r o Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 kolega ma b7 i twierdzi że brzęczyk jest w tylnej półce (podszybiu), obok suba
mmswiat Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 OK panowie. Rozebrałem tylnią półkę. Okazało się rzeczywiście, że to był buzzer. W salonie audi kosztuje 60.30 PLN. Teraz chodzi, aż miło. Dla osób żądnych wiedzy podsyłam widok buzzer-a bez obudowy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi