Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Szukam telefonu dla siebie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pomóżcie mi zdecydować który telefon wybrać :gwizdanie:

Telefon musi posiadać: aparat min 5mpx, wifi, gps, system operacyjny. Dotykowce raczej odpadają bo miałem Omnie nie byłem zadowolony. Fajnie jakby bateria trzymała z 2 dni chociaż :naughty: Na telefon chće przeznaczyć ok 600-700zł Raczej skłaniam się ku jakiejś Nokii bo głównie tej marki używałem do tej pory ale jest tego tyle że nie mogę się zdecydować. :kox:

Opublikowano
  • Autor

I co nikt nie poleci nic fajnego :gwizdanie:

Opublikowano

bierz N95, mialem i calkiem fajna zabawka :good:

Opublikowano
  • Autor

Zapomniałem Nokia N95 i N82 odpadają. Co myślicie o HTC Touch Pro bo interesują mnie te telefonu ale jakoś nie mogę się przekonać do tej firmy. Myślę także o Nokii E 72

Opublikowano

Zapomniałem Nokia N95 i N82 odpadają. Co myślicie o HTC Touch Pro bo interesują mnie te telefonu ale jakoś nie mogę się przekonać do tej firmy. Myślę także o Nokii E 72

Touch Pro :) Ja od Windowsa juz sie uzaleznilem i kazdy inny telefon bez systemu to dla mnie kupa ktora nadaje sie tylko do pisania eskow i odbierania polaczen. W WM skrzynke pocztowa masz jak w Outlook'u. Divix'y, rmvb, jakakolwiek mapa do navi. Wszystko smiga i niczym nas nie ogranicza.

Opublikowano
  • Autor

Touch Pro :) Ja od Windowsa juz sie uzaleznilem i kazdy inny telefon bez systemu to dla mnie kupa ktora nadaje sie tylko do pisania eskow i odbierania polaczen. W WM skrzynke pocztowa masz jak w Outlook'u. Divix'y, rmvb, jakakolwiek mapa do navi. Wszystko smiga i niczym nas nie ogranicza.

Używasz tego telefonu albo może używałeś. Ile mniej więcej trzymała bateria. Kurde miałem przez kilka tygodniu Samsunga Omnie i nie mogłem się jakoś wczuć w Windowsa Moibile, bardziej mi leży Symbian :gwizdanie:
Opublikowano

jak szukasz telefonu z symbianem do internetu to szukaj z duzym wyswietlaczem bo w nokii na malym ciezko sie cokolwiek przeglada

Opublikowano
  • Autor

jak szukasz telefonu z symbianem do internetu to szukaj z duzym wyswietlaczem bo w nokii na malym ciezko sie cokolwiek przeglada

Miałem dziś w dłoni E72 i nawet dobrze leżała w dłoni. Telefon raczej nie będzie głównie do internetu. Zależy mi na dobrym wykonaniu i dobrej jakości muzyki bo dużo jej słucham w pracy :naughty: Wiem że może seria E nie jest multimedialna ale jakoś N-ki też szału nie robią :gwizdanie:
Opublikowano

Miałem dziś w dłoni E72 i nawet dobrze leżała w dłoni. Telefon raczej nie będzie głównie do internetu. Zależy mi na dobrym wykonaniu i dobrej jakości muzyki bo dużo jej słucham w pracy :naughty: Wiem że może seria E nie jest multimedialna ale jakoś N-ki też szału nie robią :gwizdanie:

idz do saturna albo mm i zobaczysz wiekszosc modeli, musisz sie okrescilc kilkoma bo tego jest tyle na rynku ze ciezko wybrac

Opublikowano
  • Autor

Ciekawi mnie Samsung innov8 i850 :gwizdanie: Czytałem testy i nawet dobrze wypada. Lepszy od n95-2 I doposażony jak trzeba. Chyba będzie trzeba porzucić Nokie bo coś schodzi na psy :confused4:

Opublikowano

Używasz tego telefonu albo może używałeś. Ile mniej więcej trzymała bateria. Kurde miałem przez kilka tygodniu Samsunga Omnie i nie mogłem się jakoś wczuć w Windowsa Moibile, bardziej mi leży Symbian :gwizdanie:

Nie uzywalem HTC... ale to WM wiec to samo co OMNIA, czy MIO A702 ktore posiadalem. Wiem tylko ze HTC tak samo jak MIO bardzo dobrze spisuje sie z GPS. Mi OMNIA w gorace dni szaleje i gubi sygnal... przy HTC na pewno nie ma takiego problemu. Co do baterii... nie wypowiem sie ale podejrzewam ze szalu nie ma chociaz OMNIA mnie zaskakuje i bateria 3ma przynajmniej 3dni jesli nie korzystam z WiFi i HSDPA.

Opublikowano

A ja od roku śmigam z E66 i jestem zadowolony, początkowo jak miałem zainstalowanego Garmina to wcinał mi ostro baterię nawet jak nie był używany (tak już ma garmin, zależy od wersji) Wtedy telefon trzymał max 2 dni :kwasny: Jak go wywaliłem, telefon potrafi trzymać 6 dni :shocked: W tej chwili ori mapy Nokia OVI są na niego za free :good: Śmiganie po necie nie jest zbyt super bez dotykowego, ale mi to nie przeszkadza, aż tak nie korzystam z neta na komórce. Wady telefonu: częste pisanie smsów może powodować lekkie trzeszczenie klawiatury, po upadku telefonu z ok. 1,5 metra na terakotę :gwizdanie: klapka dostała lekkiego luzu, ale nie telepie się jak w niektórych telefonach po tygodniu używania, więc ogólnie slider w E66 daje radę :good: Poza tym zero zwisów, telefon przyjemny, nie dokucza mi :) Jestem zadowolony. Aparat tylko 3,2 a Ty chcesz 5... no ale do robienia zdjęć jest aparat fotograficzny a nie komórka :gwizdanie: Największą zaletą dla mnie jest normalna klawiatura, duże przyciski proste w obsłudze (a nie jakieś pseudo qwerty...) Mimo że sam telefon wygląda delikatnie i na początku bałem się go "normalnie" używać, żeby nie popsuć :D To muszę przyznać że jest solidnie zrobiony :) Używam go normalnie i jest ok :)

Opublikowano

A ja od roku śmigam z E66 i jestem zadowolony, początkowo jak miałem zainstalowanego Garmina to wcinał mi ostro baterię nawet jak nie był używany (tak już ma garmin, zależy od wersji) Wtedy telefon trzymał max 2 dni :kwasny: Jak go wywaliłem, telefon potrafi trzymać 6 dni :shocked: W tej chwili ori mapy Nokia OVI są na niego za free :good: Śmiganie po necie nie jest zbyt super bez dotykowego, ale mi to nie przeszkadza, aż tak nie korzystam z neta na komórce. Wady telefonu: częste pisanie smsów może powodować lekkie trzeszczenie klawiatury, po upadku telefonu z ok. 1,5 metra na terakotę :gwizdanie: klapka dostała lekkiego luzu, ale nie telepie się jak w niektórych telefonach po tygodniu używania, więc ogólnie slider w E66 daje radę :good: Poza tym zero zwisów, telefon przyjemny, nie dokucza mi :) Jestem zadowolony. Aparat tylko 3,2 a Ty chcesz 5... no ale do robienia zdjęć jest aparat fotograficzny a nie komórka :gwizdanie: Największą zaletą dla mnie jest normalna klawiatura, duże przyciski proste w obsłudze (a nie jakieś pseudo qwerty...) Mimo że sam telefon wygląda delikatnie i na początku bałem się go "normalnie" używać, żeby nie popsuć :D To muszę przyznać że jest solidnie zrobiony :) Używam go normalnie i jest ok :)

Mialem, uzywalem i bylem bardzo zadowolony :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc wszystkim. E66 miałem i nawet byłem zadowolony :wink4: Wybór padł na Samsunga Innov8. Znalazłem u siebie w miejscowości po dość atrakcyjnej cenie. Narazie wiem że ma mega aparat 8mpx i za***iste głośniki stereo :decayed: Oczywiście symbian i wszystko jak w nokii. Slider chodzi idealnie