Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

połączenie z radiem - przerywane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z połączeniem się z concertem w moim aucie, tz. połącznie jest przerywane i czasami kończy się tak że radio zostaje w trybie diag i dopiero wyłączenie z niego zasilania powraca je do życia. Czytałem na Ross-Tech'u informację o problemach z concertami produkcji japońskiej (ja takie właśnie mam) i niby robiłem to co tam piszą ale dalej kicha....

może komuś udało się rozwiązać.... ja spróbuję w wolnej chwili podpiąć się na stole na krótko z radiem i zobaczę co będzie....

fejs usb kkl od viakena z ustawionymi w vag-comie odpowiednio opcjami połączenia: latency, baud rate i start char... wg znalezionego na forum opisu (w koncu zaczął się z klimatronikiem dogadywać)

P.S. kabel k-line do radia musiałem pociągnąć nowy bo w wiązce nie było zapiąłem się na wysokości konsoli do kabla idącego wiązką do gniazdka ODBII w tylnej poppielniczce

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam,

mam podobny problem, tyle że nie mogę w ogóle podłączyć się do radia. Mógł byś napisać gdzie w radiu jest podłączona linia k-line? Do którego kabla w wiązce ODBII się podłączyłeś? Obawiam się że nie mam również podłączonej tej linii diagnostycznej. Mam radio concert CD. Bardzo proszę o odpowiedź ponieważ będę montował oryginalne BOSE do B5 i muszę przekodować radio.

Opublikowano

zamiast VAGiem podłączcie się VASem (on łączy się linią s) tyle że nie każdy ma dostęp do VASa Adamooo miał taki problem z podłączeniem się do RNS-E i jemu udało sięto VASem

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

witam,

mam podobny problem, tyle że nie mogę w ogóle podłączyć się do radia. Mógł byś napisać gdzie w radiu jest podłączona linia k-line? Do którego kabla w wiązce ODBII się podłączyłeś? Obawiam się że nie mam również podłączonej tej linii diagnostycznej. Mam radio concert CD. Bardzo proszę o odpowiedź ponieważ będę montował oryginalne BOSE do B5 i muszę przekodować radio.

podłączyłem się do kabla K idącego do złącza diagnostycznego... pin 7 w gnieździe...