Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Prośba o wstawienie lamp do zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Nie jest to VT Twojego auta ale może pomoże w wyborze :>

Od siebie dodam jeszcze jedną opcję:

http://moto.allegro.pl/item1050544711_lampy_diodowe_audi_a4_00_04_red_white_led_diody.html

Kilka osób na forum ma takie lampy, ja sam takie sobie sprawiłem kilka tygodni temu i jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania i tym jak fajnie świecą. Wg mnie lampy typu clear ("czyste" szkło) wyglądają ładniej i bardziej elegancko ale to już kwestia gustu.

96724506.jpg

19658293.jpg

94129131.jpg

90296529.jpg

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item1050544711_lampy_diodowe_audi_a4_00_04_red_white_led_diody.html

Kilka osób na forum ma takie lampy, ja sam takie sobie sprawiłem kilka tygodni temu i jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania i tym jak fajnie świecą. Wg mnie lampy typu clear ("czyste" szkło) wyglądają ładniej i bardziej elegancko ale to już kwestia gustu.

96724506.jpg

19658293.jpg

94129131.jpg

90296529.jpg

Maciek, ma rację. To jedyne słuszne lampy do sedana b6, wyglądają mega :kox:.

Jak bym kiedyś miał b6 to pierwszy mod to będą takie lampy.

Opublikowano
  • Autor

96724506.jpg

19658293.jpg

94129131.jpg

90296529.jpg

Dzięki Maciek80 na twoim wyglądają super :good: A jak się spisują nie parują w środku. Ciekawe jak będą na graficie wyglądać. :naughty:

Opublikowano

To na fotach to nie jest moje auto, to jakieś rumuńskie Audi z lampami o które prosiłeś. Z kolei w linku z allegro są takie jak ja mam i zdecydowanie je polecam. Spisują się super i nie parują mimo, że na myjni bezdotykowej nawalam z pistoletu ile wlezie, w szpary także :) Świecą mocniej niż ORI. Jedynym minusem jest to, że jeśli masz czujnik przepalonej żarówki to będzie Ci błąd na FISie wywalało ale można zamontować odpowiednie rezystorki i po problemie - ja tak zrobiłem i jest ok. Gdzieś na forum jest opisane jak to zrobić. Aha i tyczy się to wszystkich LEDów, tych z mojego linka i tych z Twojego.