Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Radio concert2 + zmieniarka m3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów.jak w temacie, czy zmieniarki które są do kupienia na allegro do audi A4 np.http://www.allegro.pl/item1051376471_radio_audi_cd_changer_audi_a4_8e0.html#gallery będą działać z moim concert 2 i czy te zmieniarki czytają mp3. następne pytanie to czy te zmieniarki montuje się w schowku i jak się je montuje mi się wydaje że są one podwieszane jakoś w schowku.szukałem trochę i czytałem na forum, ale dalej nie mam pewności.pozdrawiam i dziękuję za pomoc :hi:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 12:54_________________________________________________Panowie proszę o pomoc, chce kupić jak najszybciej a nie wiem jaka ma byc ta zmieniarka do mojego radia...i nie wiem czy czyta mp3ki..dziekuję :wink4:

Opublikowano

..czemu znalazłeś taką drogą zobacz to http://www.allegro.pl/item1059118662_oryginalna_zmieniarka_audi_6cd_w_schowek_polecam.html jest taka sama i napewno nadaje sie do twojego radyjka no i napewno nie czyta mp3

mp3 były chyba dopiero w 2008 montowane na światłowody poprawcie mnie jeśli sie myle :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nie znalazłem drogiej, bo tą która podałem w linku to jako przykład tylko...wiem że można kupić taniej :wink4: ok to już wiem że nie czytają mp3 :good:oki to mam rozumieć że będzie ona działać z moim concert2 tak? i czy ktoś może mi powiedzieć czy muszę coś dokupić extra żeby ją podwiesić w schowku bo nie mam pojęcia jak się ją montuję.pozdro :hi:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 10:26_________________________________________________Dzwoniłem do ASO i powiedzieli mi że zmieniarki te Ori działają z radiami concert i chorus.. czyli już wiem ale powiedzieli mi też że muszę zmienić schowek bo powinienem mieć schowek z miejscem na zmieniarkę i że gdzieś muszę dokupić sobie kabel do niej...bo te z allegro sprzedają bez kabli :kwasny: i teraz nie wiem czy jest jakaś inna opcja? czy da się jakoś inaczej ja tam zamontować :wallbash: bo rozglądałem się za schowkami z miejscem na zmieniarke i powiem że nic nie mogłem znaleźć :thumbdown: pozdrawiam