Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nokia N70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja telefony na firme mam od 8 lat - okolo 6 i dalej w orange jest lipa, a ceny telefonow kosmiczne, dlatego trzeba odrzucac oferty :)

Hm widzisz z tymi ofertami to zależy wszystko od tego ile im płacisz miesięcznie. Ja dostałam ostatnio na przedłużeniu umowy 3 bezpłatne numery na pół roku + SE K800i za 1zł + zestaw bluetooth Motorola za 1zł więc nie narzekam na ich oferty, jeszcze się nie zdarzyło żebym się nie mogła dogadać : )

Opublikowano
  • Autor

Ja telefony na firme mam od 8 lat - okolo 6 i dalej w orange jest lipa, a ceny telefonow kosmiczne, dlatego trzeba odrzucac oferty :)

Hm widzisz z tymi ofertami to zależy wszystko od tego ile im płacisz miesięcznie. Ja dostałam ostatnio na przedłużeniu umowy 3 bezpłatne numery na pół roku + SE K800i za 1zł + zestaw bluetooth Motorola za 1zł więc nie narzekam na ich oferty, jeszcze się nie zdarzyło żebym się nie mogła dogadać : )

może z kobietami inaczej rozmawiają ;)

Opublikowano
Ja bym jednak wzial N73 ,

tylko jest taki mały pikuś ten model jest dla lasek i dla "mówiących jak laski". odradzam :bicz:

Opublikowano
  • Autor
Ja bym jednak wzial N73 ,

tylko jest taki mały pikuś ten model jest dla lasek i dla "mówiących jak laski". odradzam :bicz:

ale na serio tak jest? czyli co najlepiej N95, zapytam się o nią przy najbliższej okazji ciekawe co mi powie.

Opublikowano
ale na serio tak jest?

serio ci mówie to model tylko dla kobiet. pierwszy telefon jaki wypuścili był koloru czerwonego.

Opublikowano
  • Autor

prowadząc sondaż przez ostatnie dni na temat telefonów nokia seria N, dowiedziałem sie że sie często wieszają, i że lepiej sobie odpuścić i wziąść nokie z seri E np E65 (tak jak to któryś z kolegów już pisał)