Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HDI asekuracja - problem z ogledzinami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

mam maly problem, bylem dzisiaj ze znajoma na ogledzinach w HDI Asekuracja.

Na miejscu zastalismy bardzo niemila i nieprofesjonalna obsluge. Pan ktory z nami rozmawial siedzial na drugim koncu sali, Podszedl dopiero na nasze zyczenie, rozmawiajac w miedzy czasie z kims przez telefon, skarzac sie ze musial zajac sie nasza sprawa i obluzyc jeszcze kilku klientow w poczekalni.

no ale nie to jest problemem, Kolezanka jezdzi skoda i ma uszkodzony lewy blotnik z porzodu.

Wedlug "rzeczoznawcy" wgnieciony blotnik wymaga jedynie polakierowania i wyklepania.

czytajac przyklejony watek odnosnie podwyzszania kosztow naprawy natknalem sie na punkt drugi ktory jasno mowi ze samochod musi zostac przywrocony do stanu poprzedniego czyli w moim rozumieniu blotnik powinien byc nowy oryginalny a nie wyklepany i polakierowany w pierwszym lepszym warsztacie.

co mozna zrobic z ta sytuacja? Jak mozna sie od tego odwolac? Probowalem rozmawiac z gosciem ze wedlug prawa przysluguje nowy blotnik to ten powiedzial mi ze nie jestem rzeczoznawca, poczym odwrocil sie i po prostu poszedl.. Nie mowiac co dalej i kiedy mozna sie spodziewac jakiejkolwiek odpowiedzi...

pozdrawiam i licze na pomoc :)

Opublikowano

Witam w klubie osób lekceważonych przez HDI. U nich takie zachowanie to norma, a pomyśleć, że to firma niemiecka.. Kolego, nie zawracajcie sobie z nimi d... tylko odstawiajcie auto na bezgotówkową naprawę lub pokażcie im kosztorys od niezależnego rzeczoznawcy i wtedy z nimi się spierajcie. Mnie kiedyś tez powiedzieli, że mogę sobie kupić błotnik do A4ki za 100 zł. Ostro z nimi bo nic nie wskóracie, najlepiej na takie zachowanie odpowiedzieć groźbą poinformowania o tym rzecznika ubezpieczonych to trochę ruszą tyłek.