Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Błąd 16955 problem z zdiagnozowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu miga mi kontrolka od świec żarowych, podpięcie pod vag pokazuje błąd 16955 . Czytam na forum, że prawdopodobnie padł mi czujnik stopu. Sprawdziłem stop - świeci( wszystkie żarówki świecą), sprawdziłem bezpieczniki jeden przepalony - wymieniłem.

Świece żarowe nadal Migają co jakiś czas, raz się palą raz nie :confused4: Pomyślałem, że to jednak czujnik, kupiłem wymieniłem i nadal to samo. Działanie nowego czujnika podglądałem vagiem i jest prawidłowe. Dziś nawet wmontowałem stary czujnik i nadal to samo. Stop jest a świece żarowe migają co jakiś czas.

Stojąc dziś wieczorem pod blokiem zaciągnąłem ręczny hamulec i tak zwróciłem uwagę, że stop się nie zapala, nie wiem czy powinien się zapalać jak jest u was ?

Może macie jakieś pomysły, co może być przyczyną pojawiania się tego błędu ? :hi:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 01:03_________________________________________________Dziś sprawdziłem Vagiem działanie starego czujnika stopu w bloku wartości mierzonych grupy 006.

Okazało się że jest zepsuty. Zamówiłem oryginalny czujnik stopu z serwisu zobaczymy czy będzie dobrze, a ten z sklepu oddałem.

• 6 lat później...
Opublikowano

Cześć,

I jak udało się naprawić usterkę?